Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šveicarijos nukentėjusių per autokatastrofą fondas reikalauja atimti iš L.Hamiltono vairuotojo pažymėjimą

Šveicarijos fondas, remiantis autokatastrofų aukas, reikalauja, kad iš Lewiso Hamiltono būtų atimtas vairuotojo pažymėjimas, praneša „Blick“.
Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger
Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger / AFP/„Scanpix“ nuotr.

2008 m. F–1 čempionas šiuo metu gyvena Šveicarijoje. Šios šalies fondas tokį reikalavimą ėmė kelti, kai lenktynininko draugė grupės „Pussycat Dolls“ narė Nicole Scherzinger davė interviu žurnalui „Maxim“.

Kalbėdama su žurnalistais Nicole prasitarė, kad juos „išvytų iš Šveicarijos, jei valdžia sužinotų, kokiu greičiu porelė važinėja šalies bendrojo naudojimo keliais“. Gražuolė taip pat prisipažino, kad kartais automobilį vairuoja keliais, ypač kai važiuodama nori pataisyti makiažo linijas ar perjungti kitą radijo stotį. Automobilį gražuolė vairuoja keliais, ypač kai važiuodama nori pataisyti makiažo linijas ar perjungti kitą radijo stotį.

Po tokių teiginių fondas kreipėsi į Ženevos prokuratūrą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Su „Mercedes-Benz“ C63  AMG įkliuvęs L.Hamiltonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Su „Mercedes-Benz“ C63 AMG įkliuvęs L.Hamiltonas

„Mes reikalaujame, kad iš Lewiso L.Hamiltono ir N.Scherzinger būtų atimti vairuotojo pažymėjimai. Visuomenės veikėjai turi suprasti, kad yra sektinas pavyzdys savo gerbėjams", – sakė fondo atstovė.

Taip pat primenama, kad 2009 metų kovo 14 dieną L.Hamiltonas pateko į avariją, nes nepaisė kelio ženklo „Stop“ reikalavimų sustoti.

Dar po metų policija L.Hamiltoną sulaikė Australijos „Grand Prix“ metu. Pareigūnai lenktynininką nubaudė už „netinkamą transporto priemonės naudojimą“. Pasirodo, L.Hamiltonas tempė nevažiuojantį savo mersedesą, o dėl užsiblokavusių užpakalinių ratų nuo trinties iš po automobilio kilo dūmai.

Tarptautinė automobilių federacija (FIA) oficiliai pareiškė, kad už Kelių eismo taisyklių pažeidimus žada griežtai bausti lenktynininkus. Tačiau kol kas neįvardijama, kokio dydžio baudos numatytos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius