Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švytinti Angelina Jolie – apsupta vyrų

Pastaruoju metu Angelina Jolie su Bradu Pittu išties retai pasirodo viešumoje, tačiau kai jie pasirodo, to neįmanoma nepastebėti. Los Andžele vykusio UNICEF pokylio metu A.Jolie dalijo aplinkiniams šilumą ir nepaliovė šypsotis.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak Dailymail.co.uk, įdomiausias buvo 34-erių aktorės elgesys pamačius boksininką Muhammadą Ali. Kai jie susipažino labdaros pokylyje, A.Jolie vis taikė progą prisiglausti prie sporto legendos. Iškeitusi partnerį B.Pittą į 67-erių nuo Parkinsono ligos kenčiantį buvusį boksininką, aktorė atrodė tarsi gerbėja, kuriai itin malonu susitikti su savo dievaičiu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas
Bradas Pittas

Tiesa, 45-erių B.Pittas neliko nuskriaustas. Pabėgusi nuo savo tėviškų rūpesčių aktorių pora džiaugėsi vienas kito draugija ir demonstravo šiltus jausmus. Britų žurnalistai pabrėžė, kad šis „vieningumo demonstravimas“ rodomas vos prekyboje pasirodžius neteisėtai A.Jolie ir B.Pitto biografijai, kurioje pasakojama apie įtamptus jų santykius. Bene garsiausia Holivudo pora akivaizdžiai ignoravo Iano Halperino kūrinį, pavadintą „Brangelina: nepapasakota Brado Pitto ir Angelinos Jolie istorija“. „Jie skyrėsi tiek kartų, kad sužinojus jums susisuktų galva“,  –  rašo knygos autorius, spėdamas, kad partneriai skirtingais keliais pasuks iki 2010-ųjų Kalėdų.

Labdaros vakarėlyje lankėsi daugybė žvaigždžių: George‘as Clooney su mylimąja Elisabetta Canalis, Mattas Damonas su žmona Luciana, Bruce‘as Willisas su žmona Emma, Cindy Crawford su vyru Rande Gerberu, aktorės Alyssa Milano ir „Disney“ žvaigždė Selena Gomez bei kiti.

Puotos nuotraukų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius