Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Taylor Swift pavydi Emmai Roberts

Žaibiškai išpopuliarėjusi kantri dainininkė Taylor Swift ne juokais įpyko ant garsios aktorės Julios Roberts dukterėčios, aktorės Emmos Roberts. Dainininkė ėmė pavydėti, kad jauna aktorė dairosi į jos vaikiną, aktorių Taylorą Lautnerį.
Taylor Swift
Taylor Swift / „Scanpix“ nuotr.

18-metė E.Roberts, neseniai 20-ies sulaukusi T.Swift ir 17-metis T.Lautneris kartu pasirodys naujame filme „Valentino diena“ (angl. „Valentine’s Day“).

AFP/„Scanpix“ nuotr./Emma Roberts
Emma Roberts

„Visi filmavimo aikštelėje matė, kad Emmai į akį krito Tayloras. Ji padarydavo toooookias akis, kai jį pamatydavo... Jos susižavėjimas buvo akivaizdus, nors jie ir nevaidino ne vienos scenos kartu“, – sakė amerikiečių bulvarinio leidinio „National Enquirer“ šaltinis.

Anot jo, mergina simpatizuodama išvaizdžiam paaugliui kiek persistengė, o tai įsiutino jo merginą, bendravardę daininikę T.Swift.

„Emma netikėtai pasirodė filmavimo aikštelėje, kai buvo filmuojama Taylor ir Tayloro meilės scena. Taylor supykdė tai, kad Emma vis spoksojo į Taylorą, todėl ji demonstruodama savo viršenybę ėmė ir netikėtai jam įsisiurbė į lūpas“, – pasakojo šaltinis iš filmo kūrybinės komandos.

Jo tvirtinimu, bučinys buvo skirtas specialiai E.Roberts sudrausminti. „Jis buvo ilgas ir aistringas. Visi aikštelėje sulaikė kvėpavimą, tačiau buvo akivaizdu, kad tai įspėjimas Emmai kuo greičiau atsitraukti“, – sakė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius