Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas oficialiai išskyrė aktorius Courteney Cox ir Davidą Arquette'ą

Aktoriai Courteney Cox ir Davidas Arquette'as šią savaitę pagaliau buvo oficialiai išskirti teismo. Pora, santuokoje išgyvenusi 12 metų, skirtingais keliais pasuko dar 2010-aisiais, tačiau prašymą teismui įteikė tik praėjusiais metais, rašo „CBS News“.
Courteney Cox ir Davidas Arquette'as
Courteney Cox ir Davidas Arquette'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

A.Cox ir D.Arquette'as susipažino siaubo filmo „Klyksmas“ (org. „Scream“) filmavimo aikštelėje 1995 metais ir susituokė 1999-aisiais. Pora susilaukė dukters Coco (8), dėl kurios buvę sutuoktiniai ketina išlikti draugais net ir nutrūkus santuokai.

Daugiau skyrybų, kurios įteisintos gegužės 28-ąją, detalių neatskleidžiama, tačiau žinoma, kad dukters globa rūpinsis abu tėvai. D.Arquette'as skyrybų dokumentus užpildė 2012 metų birželį. Aktorius tada nurodė, kad skyrybų priežastis – nesuderinami poros charakteriai.

Po to, kai sutuoktiniai nusprendė pasukti skirtingais keliais, aktorius susitikinėjo su ne viena moterimi, ilgiausiai trukę santykiai buvo su Christina McLarty. Davidas ir Christina išsiskyrė 2012-ųjų kovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius