Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Rolling Stones“ gitaristą buvusi mergina apkaltino smurtu

Grupės „The Rolling Stones“ gitaristas Ronnie Woodas buvo apkaltintas buvusios draugės sumušimu. Mergina tvirtina, kad smurto muzikantas griebėsi po kelias dienas trukusių išgertuvių.
Ronnie Woodas
Ronnie Woodas. / „Scanpix“ nuotr.

Ekaterina Ivanova viešai apkaltino savo buvusį vaikiną R.Woodą tuo, jog šis apgirtęs smarkiai ją sumušė. 21-erių buvusi padavėja prisipažino, kad po vieno iš poros ginčų, kai muzikantas ją išplūdo, sakydamas „Tu esi nieko neverta, tu priklausai man“, jis merginą ir sumušė. E.Ivanova britų dienraščiui „The Sun“ atviravo, kad prieš pakeldamas ranką R.Woodas girtavo keletą dienų.

Muzikanto ir E.Ivanovos santykiai buvo pašliję jau ir anksčiau. Mergina tvirtina, kad koją santarvei kišo 65-erių R.Woodo pomėgis išgerti. Netgi grupės „The Rolling Stones“ lyderis Mickas Jaggeris buvo įspėjęs kolegą susiimti.

E.Ivanova, kalbėdama su žurnalistais, prisipažino, kad jos ir R.Woodo santykiai buvo tokie blogi, jog ji ne kartą mėgino iš sielvarto nusižudyti. E.Ivanova atskleidė mėginusi Paryžiuje, vėliau Londone pasikarti R.Woodo kaklaraiščiu, tačiau bandymai nusižudyti buvo nesėkmingi. „Jaučiausi labai blogai, tačiau kai tik mėgindavau apie tai pasikalbėti su Ronnie, jis tiesiog sakydavo „Aš tave myliu, tu esi graži, kodėl gi tau nenuėjus apsipirkti?“ Manau, kad jis apie mane iš viso negalvojo rimtai, o aš tenorėjau pasikalbėti su žmogumi, kurį myliu“, – kalbėjo E.Ivanova.

Pora išsiskyrė praėjusį mėnesį, kai R.Woodas gavo įspėjimą po to, kai vienas poros ginčas virto muštynėmis. Tą kartą R.Woodas pagriebęs E.Ivanovos paltą rėkdamas ant merginos ir grasindamas sumušti išvilko ją į gatvę.

E.Ivanova žurnalistus tikino, jog po smurto atakų R.Woodas jai skambino, tačiau nei karto neatsiprašė. „Nėra šansų, kad aš kada nors grįžčiau pas Ronnie“, – sakė E.Ivanova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius