Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Rolling Stones“ gitaristas Woodas grįžo pas 20-metę mylimąją Katią

„The Rolling Stones“ gitaristas Ronnie Woodas grįžo pas 20-metę mylimąją Katią, kuri, kaip pranešama, pagrasino viešai papasakoti viską apie jų santykius, praneša ContactMusic.com.
R.Woodą pakerėjo 41 metais jaunesnė J.Ivanova.
R.Woodą pakerėjo 41 metais jaunesnė J.Ivanova. / „15min“ nuotr.

Po išsiskyrimo su jau pagyvenusiu muzikantu jaunoji rusė, kuri anksčiau dirbo padavėja, pagrasino „viską“ išpasakoti žurnalistams, tačiau dabar, nepaisydami vykusių karštų ginčų, įsimylėjėliai nusprendė suteikti savo meilei dar vieną progą.

Kad pamirštų praeities nesutarimus, 62 metų rokeris ir 20-metė Jekaterina Ivanova, kuri praėjusią savaitę po vieno ginčo taip pat grasino nusižudyti, pakeitė gyvenamąją vietą – įsikraustė į prabangią pilį Saryje (Anglija), kurioje viena savaitė kainuoja 4 tūkst. svarų (15,3 tūkst. litų).

Beveik prieš dvi savaites muzikantas su jaunąja drauge taip smarkiai susiginčijo, kad spauda prakalbo apie jų išsiskyrimą.Vienas šaltinis britų bulvariniam laikraščiui „Daily Star“ sakė: „Praėjusią savaitę jie tikrai nesutarė – kivirčai buvo didžiuliai. Su Jekaterina dar nebaigta, bet, tiesą pasakius, Ronnie nežino, ką daro. Jis tikrai nelaimingas.“

Ir nors Jekaterina džiaugiasi grįžusi pas Ronnie, pateikė virtinę reikalavimų, pavyzdžiui,  mažiau gerti ir judinti skyrybų klausimą.

Minėtas šaltinis pridūrė: „Ronnie smarkiai geria, o Jekaterinai tai nepatinka, kaip nepatikdavo ir (jo žmonai) Jo. Jis pasakė Jo, kad su Jekaterina dar nebaigta, bet sutiko atidėti skyrybas iki kitų metų.“

Ronnie santuoka su Jo, kuri šiuo metu varžosi britų televizijos talentų projekte „Strictly Come Dancing“, truko 23 metus, bet pernai vasarą muzikantas viename bare susipažino su Katia ir apsigyveno su ja savo dvare Airijoje.

Beveik prieš dvi savaites muzikantas su jaunąja drauge taip smarkiai susiginčijo, kad spauda prakalbo apie jų išsiskyrimą. Ginčo priežastis, kaip rašė „Daily Mail“, buvo Ronnie ketinimas susitikti su Jo ir aptarti tam tikrus finansų klausimus. Susitikime būtinai norėjo dalyvauti ir Jekaterina.

Buvo pranešta, kad roko žvaigždės ryšys su rusaite galutinai nutrūko po praėjusios savaitės pirmadienį kilusio audringo barnio R.Woodo išnuomotame name Londone, kur prieš tai vyko audringas vakarėlis ir neblaivūs įsimylėjėliai santykius aiškinosi gatvėje.

Pasak šio skandalo liudininkų, Katia grasino, kad nusižudys, o R.Woodas mėtė per balkoną jos drabužius. Buvusi padavėja liko stypsoti gatvėje prie užrakintų durų.

Išsigandusių kaimynų iškviesti policininkai paaiškino atlikėjui, kad J.Ivanova turi teisę čia gyventi, o vėliau muzikantas buvo pastebėtas išeinantis iš namų su lagaminu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius