Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Rolling Stones“ gitaristas Woodas išsiskyrė su meiluže iš Rusijos

Britų roko grupės „The Rolling Stones“ žvaigždė Ronnie Woodas nutraukė santykius su savo meiluže iš Rusijos ir persikėlė iš namo, kuriame jiedu gyveno, į naują butą, praneša Didžiosios Britanijos žiniasklaida.
Jekaterina Ivanova ir Ronnie Woodas
Jekaterina Ivanova ir Ronnie Woodas / „Scanpix“ nuotr.

62 metų atlikėjas praeitų metų liepą paliko žmoną, su kuria gyveno 23 metus, kai į viešumą iškilo jo romanas su Jekaterina Ivanova. Tačiau panašu, kad roko žvaigždės ryšys su 20-mete rusaite nutrūko po pirmadienį kilusio audringo barnio R.Woodo namuose Londone.

Pasak šio skandalo liudininkų, R.Woodas mėtė per balkoną J.Ivanovos drabužius, o buvusi padavėja liko stypsoti gatvėje prie užrakintų durų.

Iškviesti policininkai paaiškino atlikėjui, kad J.Ivanova turi teisę gyventi name, o vėliau atlikėjas buvo pastebėtas išeinantis iš namų su lagaminu.

Paaiškėjo, kad antradienį jis persikėlė į naujus apartamentus, o pirmadienio vakarą esą vakarieniavo su savo atstumtąja žmona Jo ir dukra Leah, pakurstydamas gandus, jog planuoja grįžti į savo šeimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius