Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tony Parkeris skyrybų žaizdas gydosi krepšinio aikštelėje

Praėjus dviems mėnesiams, kai krepšininkas Tony Parkeris pasirašė skyrybų dokumentus su seksualiąja Eva Longoria, vyras prisipažino nusiraminimo ieškantis krepšinio aikštelėje.
Tony Parkeris
Tony Parkeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Svarbiausia yra išlikti stipriam psichologiškai, nors ir šiuo metu yra labas sunkus laikas, – interviu laikraščiui „Le Parisien“ sakė garsus krepšininkas. – Aš radau sau prieglobstį krepšinio aikštelėje, nes būtent tai aš sugebu geriausiai nuo paauglystės.“

T.Parkeris, žaidžiantis „San Antonio Spurs“ komandoje, tikino, kad būtent jo komandos draugai nuolat būna su juo ir jį palaiko. Taip pat sportininkas pabrėžė, kad per visą šį jam sunkų skyrybų laikotarpį su juo buvo visa jo šeima.

NBA žvaigždė atskleidė, kad jis stengiasi neskaityti jokių naujienų ar straipsnių apie savo skyrybas. Šaltinių teigimu, T.Parkerį skyrybos labai pakeitė ir apie išsiskyrimą su E.Longoria jis šneka labai atsargiai.

„Reikia galvoti apie ateitį. Aš visų pirma esu krepšininkas. Krepšinį žaidžiu labai seniai... Dabar man tiesiog gyvybiškai svarbu būti geru žaidėju aikštelėje“, – atviravo garsus vyras.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius