Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tori Spelling atvirame interviu papasakojo apie savo ketvirtąjį nėštumą, kuris vos nesibaigė jos mirtimi

Rugpjūčio pabaigoje ketvirtą vaiką pagimdžiusi aktorė Tori Spelling „Us Weekly“ viršelyje ne tik parodė savo mažylio pirmąsias nuotraukas, bet ir atvirame interviu papasakojo apie itin komplikuotą nėštumą, kuris galėjo baigtis tiek kūdikio, tiek pačios Tori mirtimi.
Tori Spelling
Tori Spelling / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tori Spelling

Tori žurnalui atskleidė, kad ketvirtasis nėštumas buvo labai sunkus ir vos nepražudė jos pačios – 20-ą nėštumo savaitę jai buvo diagnozuota placentos pirmeiga. Esant placentos pirmeigai, gali prasidėti staigus ir gausus kraujavimas, sukeliantis sunkias komplikacijas motinai: šoką, gimdos pašalinimą, mirtį. Placentos pirmeiga pavojinga ir kūdikiui: tai gali paskatinti neišnešiotumą, mirtį, nukraujavimą.

Kaip pasakoja keturių vaikų – 5-erių Liamo, 4-erių Stellos, 1-erių Hattie ir naujagimio Finno – mama, apie pavojų ji suprato kai netikėtai pradėjo smarkiai kraujuoti. Ji išsigandusi liepė dukrelei Stellai nedelsiant pakviesti tėtį. 39-erių aktorė skubiai buvo išvežta į ligoninę, kur praleido 10 savaičių, o namuose jai buvo liepta laikytis griežto lovos režimo ir kuo daugiau ilsėtis. Tori atskleidė, kad medikai netgi svarstė nutraukti nėštumą, kad išsaugotų jos gyvybę.

Vis galvojau, ar vaikai ne per maži, kad galėtų mane prisiminti.

„Prisimenu save galvojant: negaliu palikti savo vaikų be motinos“, – pasakojo Tori. Su ašaromis akyse ji pasakojo, kad gulėdama ligoninėje svarstė ir apie blogiausią scenarijų. „Vis galvojau, ar vaikai ne per maži, kad galėtų mane prisiminti, – atviravo ji. – Liamas pakankamai didelis, Stella galbūt prisimins, o štai Hattie tikrai ne. Svarsčiau, gal reikėtų įrašyti kokių nors vaizdo įrašų.“

Ji taip pat žurnalui atskleidė, kad būdama ligoninėje praleido labai svarbius savo vaikų gyvenimo įvykius: tuo metu vyriausiasis jos sūnus Liamas šventė darželio baigimą, jos šalia nebuvo ir per dukrelės Stellos ketvirtąjį gimtadienį, ji praleido ir pirmąjį Hattie žodį.

Tačiau blogiausio pavyko išvengti ir rugpjūčio 30-ąją gimė ketvirtasis Tori ir Deano vaikelis – sūnus Finnas. „Kai pirmą kartą laikiau jį rankose, pagalvojau: mums pavyko! Mes turime ypač stiprų ryšį – kartu buvome pragare ir mums pavyko iš jo išsikrapštyti“, – jausmingai pasakojo Tori.

Po sūnaus gimimo televizijos žvaigždė ne iš karto sugebėjo atsistoti ant kojų – trys savaitės po gimdymo dėl Cezario pjūvio komplikacijų jai teko sugrįžti į ligoninę. Jos vyras Deanas McDermottas, siekdamas išvengti žiniasklaidos dėmesio, iš pradžių sakė, kad Tori ligoninėje tik dėl tyrimų. Dabar moteris jau yra išleista iš ligoninės ir visiškai atgavusi sveikatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius