Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragiškas Miley Cyrus makiažas sugadino dainininkės triumfo vakarą

Jaunoji dainininkė Miley Cyrus neslėpė džiaugsmo, kai žurnalas „Maxim“ titulavo ją seksualiausia metų moterimi. Tačiau atvykusi į specialiai šia proga surengtą vakarėlį ji patyrė visišką fiasko, rašo „The Daily Mail“.
Nevykęs Miley Cyrus makiažas
Nevykęs Miley Cyrus makiažas / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.
Temos: 1 Miley Cyrus

Makiažo specialistai Miley išleido į vakarėlį nebaigę tvarkyti makiažo, ir dainininkės veidas buvo pusiau rudas, pusiau baltas. Negana to, ir elegantiškas kombinezonas, kuriuo vilkėjo Miley, ne vieną kartą jau buvo vilkėtas kitų garsenybių.

20-metės smakras buvo baltas, o tai dar labiau išryškino raudonos Miley lūpos. Šviesi pudra buvo skirta tam, kad sumažintų veido blizgesį, tačiau akivaizdu, kad makiažo specialistai pudros uždėjo arba per daug, arba užmiršo ją tolygiai paskirstyti.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Miley Cyrus
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Miley Cyrus

Vakarėlyje dėl prasto makiažo į seksualiausią moterį visai nebepanaši Miley vilkėjo juodą „Valentino“ kombinezoną su baltu kaspinu nugaroje, tačiau šis pasirinkimas nebuvo pats geriausias. Beveik 3 tūkst. JAV dolerių kainuojantis kombinezonas yra labai mėgstamas garsių moterų.

Taip pat apsirengusi aktorė Gwyneth Paltrow pernai spalį šventė savo 40-ąjį gimtadienį. Tuo pačiu kombinezonu sausį vilkėjo ir aktorė Lena Dunham per antrojo serialo „Girls“ sezono premjerą. O prieš dvi savaites Jamie Tisch ir aktorė Katherine Castro apsivilkusios tą patį kombinezoną pasirodė tame pačiame renginyje.

Palyginti, kaip kombinezonas atrodo ant visų penkių moterų, galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius