Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trileryje „Non-stop“ Liamui Neesonui teks kovoti su nematomais priešais lėktuve virš Atlanto

Airių aktorius Liamas Neesonas vėl sujungė jėgas su ispanų režisieriumi Jaume Collet-Serra ir jau vasario 28 dieną gerbėjai galės išvysti kino žvaigždę naujajame veiksmo trileryje „Non-stop“. Šįsyk puikią formą išlaikiusiam 61-erių L.Neesonui teko oro maršalo Bilo Markso vaidmuo. Kelionių lėktuvu nemėgstantis vyras taps mįslingo sąmokslo auka.
Liamas Neesonas
Liamas Neesonas / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Įtempto filmo „Non-stop“ istorija rutuliojasi iš Niujorko į Londoną skrendančiame lėktuve. Iš pradžių atrodo, kad skrydis per Atlantą nebus niekuo ypatingas, tačiau L.Neesono herojus netikėtai gauna bauginančią žinutę – grasinama kas dvidešimt minučių nužudyti po lėktuvo keleivį.

Kai šiurpūs pažadai pasitvirtina, nežinomi piktavaliai pareikalauja milžiniškos pinigų sumos – 150 milijonų JAV dolerių. Iš šalies atrodo, kad žudymai ir grasinimai yra paties maršalo darbas, todėl neteisingai apkaltintas karininkas griebiasi vienintelės galimybės ir mėgina pats atrasti nematomus priešus. Dvylikos kilometrų aukštyje besimezganti drama įgyja vis didesnį mastą, o galiausiai paaiškėja, kad lėktuve yra bomba.

Filme „Non-stop“ žiūrovai keleivių gretose be L.Neesono pamatys ir žavingąją aktorę Julianne Moore. Taip pat trileryje vaidmenį atliko talentingoji Lupita Nyong’O, pretenduojanti į „Oskarą“ už jos vergės rolę dramoje „12 vergovės metų“. Naujosios juostos kūrėjas J.Collet-Serra kino mėgėjams yra pažįstamas kaip siaubo filmų „Našlaitė“, „Vaško namai“ ir mistinio trilerio „Nežinomas“, kuriame pagrindinį vaidmenį taip pat atliko L.Neesonas, režisierius.

L.Neesono herojaus mėginimai apsiginti gerą vardą specialiųjų tarnybų persekiojamame lėktuve ir kova su nežinomais užgrobėjais juostoje „Non-stop“ – jau nuo vasario 28 dienos.

VIDEO: Filmo „Non-stop“ anonsas:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius