Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Usheris ketina kviesti Pippą Middleton pristatyti jo apatinių drabužių kolekciją

Ritmenbliuzo žvaigždė Usheris norėtų suteikti savo pristatomai naujai apatinių drabužių kolekcijai karališko prieskonio, todėl jai pristatyti ketina pasisamdyti Kembridžo hercogienės seserį Pippa Middleton.
Pippa Middleton grožiu pranoksta savo seserį Kate
Pippa Middleton grožiu pranoksta savo seserį Kate / „Scanpix“ nuotr.

Liekna 27-erių metų pirmoji pamergė dėmesį į save atkreipė per sesers ir princo Williamo vestuves balandį, ir nuo to laiko patraukė užsienio žiniasklaidos dėmesį.

Dainos „Yeah!“ atlikėjas šią vasarą ruošiasi pristatyti savo pirmą vardinę apatinių drabužių kolekciją ir mano, kad Pippa galėtų būti tobulas modelis jo drabužiams.

„Nemanau, kad dabar pasaulyje būtų gražesnė, labiau pritrenkianti ir labiau apkalbama moteris už ją. Artimiausiomis savaitėms ketinu į ją kreiptis ir susitarti dėl susitikimo šią vasarą“, -sakė atlikėjas interviu britų žurnalui „Look“.

„Labai gerai yra tai, kad ji yra žinoma pasauliniu mastu. Visi ją dabar žino, todėl ji tobulai tinka. Esu tikras, kad visi sieks su ja kontrakto, ir ji nebus pigi, bet ji turi gerą išvaizdą ir yra pakankamai populiari, kad galėtų gerai pristatyti naują produktą“, – sakė Usheris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius