Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užsienio įžymybės: savo kūnu reikia džiaugtis net ir tada, kai jis nėra tobulas

Šiuolaikiniame mados pasaulyje ypatingai svarbus išorinis grožis, atsivertus bene kiekvieną žurnalą, daugeliui tobulomis formomis negalinčioms pasigirti merginoms gali kilti ne vienas kompleksas.
Adele
Adele / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau šioms įžymybėms tapti žvaigždėmis nesutrukdė nei apvalios kūno formos, nei pernelyg plokščia krūtinė. Tinklalapyje ivillage.com pristatytos žvaigždės, kurios visiškai nejaučia kompleksų dėl savo kūno, galbūt jų savęs vertinimas įkvėps ir jus.

Garsi atlikėja Adele ir aktorė Melissa McCarthy įrodė, kad antsvoris nėra trūkumas, siekiant populiarumo

Garsioji aktorė Melissa McCarthy grakščiai atlaikė jai skirtą kritiką dėl jos kūno svorio, kai tinklaraštininkė Marie Claire ją pavadino tokia stora, kad ji galėtų atstoti du antsvorio turinčius žmones. 2011 metais aktorei buvo suteiktas „Emmy“ apdovanojimas už jos darbus.

„Scanpix“ nuotr./Geriausia komedijos žanro serialo aktore pripažinta Melissa McCarthy
„Scanpix“ nuotr./Geriausia komedijos žanro serialo aktore pripažinta Melissa McCarthy

Šiuo metu 41-erių aktorė planuoja įkurti savo drabužių liniją, skirtą antsvorio turinčioms moterims, kurios, kaip ir ji, dėl papildomų kilogramų sunkiai randa madingų drabužių. Aktorė atskleidė, kad brandus jos amžius ir dvi dukterys privertė ją suprasti, jog išvaizda ir antsvoris yra visiškai nesvarbūs veiksniai: „Kai buvau 20 metų amžiaus, nuolat galvodavau apie savo išvaizdą, visuomet savęs klausdavau, kodėl aš jiems nepatinku. Kai sulaukiau 40-ies metų, aš supratau, kad mano antsvoris tikrai nėra mano trūkumas“, – savo išgyvenimais dalijasi garsi aktorė Melissa McCarthy.

Šiais metais pasiekusi savo populiarumo viršūnę garsi atlikėja Adele taip pat laikoma turinčia antsvorio, tačiau dėl jo, kaip ji pati tvirtina, ji niekada nekompleksavo: „Mano drabužių dydis niekada nebuvo man problema, aš tiesiog niekada nebendraudavau su tais baisiais žmonėmis, kuriems kūno antsvoris keldavo bėdų, – Adele pasakojo britų žurnalui „Vogue“. – Žinoma, aš turiu kompleksų, bet aš nebendrauju su tokiais žmonėmis, kurie man juos prikaišiotų.“

Keira Knightley ir Natalie Portman – įžymybės, kurios įrodė, kad plokščia krūtinė irgi gali būti seksuali

„Scanpix“ nuotr./Keira Knightley
„Scanpix“ nuotr./Keira Knightley

Kai šitiek daug įžymybių norėdamos pasididinti savo krūtinę pasiryžta krūtų implantams, tokios žvaigždės kaip Natalie Portman ir Keira Knightley, tikrai gali įkvėpti ne vieną merginą. 26-erių aktorė K.Knightley 2004 griežtai pasisakė prieš reklaminius filmo „Karalius Artūras“ (angl. „King Arthur“) plakatus, kuriuose su nuotraukų koregavimo programa „Photoshop“ buvo padidinta jos krūtinė.

Kadras iš filmo/„Juodosios gulbės“ žvaigždė Natalie Portman
Kadras iš filmo/„Juodosios gulbės“ žvaigždė Natalie Portman

Tuo tarpu, filmo „Juodoji gulbė“ (angl. „Black Swan“) žvaigždė 31-erių Natalie Portman visuomet didžiavosi ir niekada neslėpė savo plokščios krūtinės.

Jenifer Lopez ir Serena Williams apvalų užpakaliuką pavertė didžiuliu privalumu

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez ir reperis Pitbullis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez ir reperis Pitbullis

Sulaukusi 42 metų, Jennifer Lopez vis dar atrodo tiesiog tobulai ir ji tikrai niekuomet nekompleksavo dėl savo figūros. Negana to, aktorė ir dainininkė savo užpakaliuką apdraudė net 27 mln. dolerių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Serena Williams
AFP/„Scanpix“ nuotr./Serena Williams

Tuo tarpu 30 metų Serena Williams, prisipažįsta, kad augdama visuomet lygino save su vyresniąja seserimi Venus: „Mano krūtinė didžiulė ir turiu išties didelį užpakaliuką, o mano sesuo yra aukšta ir jai tinka visi drabužiai“, – žurnalui „Harper's Bazaar“ pasakojo S.Williams. Tačiau pripažinta tenisininkė šiuo metu labai vertina savo kūną ir mano, kad būti kitokiu yra veikiau privalumas nei trūkumas.

Denise Richards ir Heather Morris – jos įrodė, kad plastinės operacijos ne išeitis

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Denise Richards
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Denise Richards

Neseniai tapusi mama, aktorė ir buvusi manekenė Denise Richards prisipažino besijaučianti gan veidmainiškai, kai moko savo dukteris, kad moters kūnas yra gražus toks, kokį Dievas sukūrė. „Kai buvau 19 metų, pasididinau krūtinę, dabar norėčiau, kad tuomet būčiau pakankamai pasitikėjusi savo kūnu ir nebūčiau dariusi šios klaidos. Būtent todėl dabar aš šį požiūrį bandau įskiepyti savo dukterims, aš noriu, kad jos vertintų savo išvaizdą ir nenorėtų jos pakeisti. Juk pasitikėjimas savimi yra viena seksualiausių moters savybių, kuria gali didžiuotis ne daugelis”, – pasakojo D.Richards.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Heather Morris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Heather Morris

Aktorei ir šokėjai Heather Morris buvo išimti implantai dėl nepakeliamo skausmo. „Su implantais buvo sunku, negalėjau aktyviai gyventi, nes mano krūtinė buvo nuolat ištinusi“, – žurnalui „FITNESS“ pasakojo aktorė. Šiuo metu Heather Morris nepaprastai džiaugiasi savo natūralia išvaizda: „Implantai buvo dalykas, kurio aš maniau norėjusi, kai buvau jaunesnė, bet dabar suprantu, kad man jų visiškai nereikėjo.“

Padma Lakshmi ir Tina Fey – žvaigždės, kurios įrodė, kad randai yra gražu

„Scanpix“ nuotr./Padma Lakshmi
„Scanpix“ nuotr./Padma Lakshmi

Amerikos publikai geriau žinoma indų šefė Padma Lakshmi dėl vaikystėje įvykusios avarijos dabar turi išties nemažą randą ant dešiniosios rankos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./ Aktorė Tina Fey apdovanota už vaidmenį komedijoje „30 rock“.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./ Aktorė Tina Fey apdovanota už vaidmenį komedijoje „30 rock“.

Tuo tarpu aktorė ir rašytoja Tina Fey, kartais fotografuoti leidžia kairiąją savo kūno pusę, kad nuslėptų ant dešiniojo skruosto esantį randą, kurį ji turi jau nuo vaikystės. Tačiau net ir slėpdama šį randą, aktorė įrodė, kad išgarsėti galima net ir turint tokį trūkumą.

Emma Stone ir Lucy Liu – įžymybės, kurios privertė svajoti apie strazdanas

„ACME Film“ nuotr./Emma Stone
„ACME Film“ nuotr./Emma Stone

22-ejų aktorė Emma Stone jau išmoko vertinti savo strazdanas, nors vaikystėje jų baisiai nekentė: „Kai buvau jauna, aš visaip stengdavausi nuslėpti savo strazdanas ir visuomet svajojau, kad jos išnyktų, o dabar aš noriu, kad jų atsirastų dar daugiau!“

TV3 nuotr./Lucy Liu
TV3 nuotr./Lucy Liu

Nepaisant pasirodžiusių gandų, kad jos strazdanos buvo paryškintos filmuojant veiksmo filmą „Nužudyti Billą“ (angl. „Kill Bill“), 42-ejų Lucy Liu prisiekė, kad strazdanas ji turėjo visą gyvenimą. Negana to, žvaigždžių stilistė Brett Freedman atskleidė, kad minėtoji aktorė niekuomet nesutinka savo strazdanų maskuoti pudra.

Helen Mirren ir Susan Sarandon įrodė, kad atsiradusios raukšlės – ne kliūtis tęsti karjerą

Dienraščio „15 minučių“ nuotr./Paparacai įamžino įspūdingų kūno formų neslepiančią 63-ejų H.Mir
Dienraščio „15 minučių“ nuotr./Paparacai įamžino įspūdingų kūno formų neslepiančią 63-ejų H.Mir

66-erių Helen Mirren išties puikiai jaučiasi dėl atsiradusių raukšlių ir senstančios odos. Tą įrodo jos pasiryžimas 2010 metais nusifotografuoti nuogai žurnalui „The New York Magazine“.

zmones24.lt/Foto naujienai: Susan Sarandon su savo vaikais kalbasi apie narkotikus
zmones24.lt/Foto naujienai: Susan Sarandon su savo vaikais kalbasi apie narkotikus

65-erių Susan Sarandon lieja prakaitą žaisdama pingpongą ir griežtai pasisako prieš botokso injekcijas. Jos patarimas jaunesnėms merginoms: „Džiaukitės savo kūnu ir nustokite savyje ieškoti trūkumų. Jeigu jau būdamos 25-erių jaudinatės dėl to, kaip atrodo jūsų kūnas, tuomet gyvenimas jums bus tik sunkesnis.“ 

Visos šios moterys įrodė, kad seksualiomis galima būti net ir tada, kai sulauki 60 metų, ar kai turi antsvorio, svarbiausia tik pasitikėti savimi ir mokėti savo trūkumus paversti savo privalumais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius