Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vanity Fair“ fotosesijoje – pritrenkiantis Lindsay Lohan sugrįžimas

25 metų aktorė Lindsay Lohan pastaruoju metu išgyveno tikrai sunkų laikotarpį: buvo atsidūrusi kalėjime, turėjo paisyti namų arešto... Tačiau panašu, kad mergina atgauna formą ir pasitikėjimą savimi. Tai įrodo naujausia itališko „Vanity Fair“ žurnalo fotosesija.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lindsay Lohan

Fotosesijoje, kurią darė žymus fotografas Alanas Gelati, Lindsay atrodo pritrenkianti. Mergina demonstruoja savo figūrą įsispraudusi į gundantį korsetą ir vakarinę suknelę.

Šios nuotraukos buvo darytos L.Lohan namuose Kalifornijoje. Ten aktorei buvo paskirtas 35 dienų namų areštas už vėrinio, kurio vertė siekė 2,5 tūkst. Jungtinių Amerikos Valstijų dolerių, vagystę. Mergina vagystę įvykdė šių metų sausio mėnesį.

Žurnale publikuotame interviu L.Lohan teigė mananti, kad su ja teismas pasielgė per greižtai ir pagal įstatymus ji neturėjo būti įkalinta. Mergina taip pat prisipažino besitikinti grįžti į kino pasaulį dar šių metų pabaigoje ir norinti reabilituoti save kaip rimtų vaidmenų aktorę.

Antradienį L.Lohan buvo užfiksuota smagiai leidžianti laiką su draugais Malibu paplūdimyje, Kalifornijoje. Mergina savo šviesią odą nuo saulės slėpė po keliais dydžiais didokais marškiniais, vilkėjo juodus šortus, o akis slėpė po stilingais akiniais.

Naujausias L.Lohan nuotraukas galite išvysti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius