Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verkiantis G.Michaelas paliktas kalėjime su prievartautojais ir pedofilais

Londono Karališkasis teismas atsisakė paleisti už užstatą atlikėją George'ą Michaelą, kuris nuteistas aštuonių savaičių laisvės atėmimui už vairavimą apsvaigus nuo narkotikų, skelbia „Sky News.“
George'as Michaelas
George'as Michaelas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šis teismo sprendimas G.Michaelui buvo netikėtas ir, liudininkų teigimu, teismą jis paliko su ašaromis akyse. Tiesa, ilgametis G.Michaelo draugas Kenny Gossas laikraščiui „Mirror“ sakė, kad jo partneris gerai jaučiasi.

Penktadienį G.Michaelo advokatai kreipėsi į teismą prašydami pirmą kartą už grotų pakliuvusį atlikėją paleisti į laisvę už užstatą. Anksčiau buvo skelbiama, kad pirmoji diena atlikėją privedė prie nervinės krizės, jis verkė ir ilgai neišėjo iš savo kameros, nežengė net į kalėjimo valgyklą.

Anksčiau buvo pranešta, kad G.Michaelas, kurio numeris kalėjime yra A8365AW, buvo uždarytas į kalėjimo korpusą, kuriame laikomi prievartautojai ir pedofilai. Skelbiama, kad taip padaryta paties atlikėjo labui, nes būtent šie žmonės dažniausiai tampa kitų kalinių atakų ir patyčių taikiniu.

Kaliniai sutiko G.Michaelą šauksmais ir dainuodami jo dainas. Tačiau tai jam nepadėjo – G.Michaelas kalėjime buvo itin prislėgtas.

15min.lt jau skelbė, kad dainininkui G.Michaelui antradienį buvo skirta aštuonių savaičių laisvės atėmimo bausmė už tai, kad liepos mėnesį vairavo prisirūkęs marihuanos ir automobiliu rėžėsi į parduotuvę Londone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius