Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vėžiu sergančios Shannen Doherty patirtis po chemoterapijos: „Kartais atrodo, kad neišgyvensi“

Su krūties vėžiu kovojanti buvusi serialų „Beverli Hilsas 90210“ ir „San Francisko raganos“ žvaigždė Shannen Doherty (45 m.) su savo gerbėjais pasidalijo patirtimi po jai atliktos chemoterapijos.
Shannen Doherty
Shannen Doherty / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Aktorė apie savo ligą labai atvirai kalba viešumoje, taip tikėdamasi padrąsinti kitas sergančias moteris. Penktadienį savo „Instagram“ paskyroje ji pasidalijo neseniai daryta savo nuotrauka, kurioje ji nusilpusi po chemoterapijos kurso guli ligoninės lovoje, prie savęs laikydama maišelį jeigu supykintų.

„Diena po chemoterapijos ne visada būna tokia puiki. Kartais kai kurie negali šokti, valgyti ar net pagalvoti apie kitą dieną. Kartais tiesiog jauti, kad neišgyvensi. Tai praeina. Kartais kitą dieną, ar po dviejų, ar po šešių dienų tai praeina ir judėjimas tampa įmanomu. Viltis yra įmanoma. Galimybė yra įmanoma. Mano vėžio šeimai ir visiems, kenčiantiems – išlikite drąsūs. Išlikite stiprūs. Išlikite pozityvūs“, – parašė aktorė, pridėjusi grotažymes #messusidorosim ir #kovokkaipmergina.

Žmonės.lt primena, kad Shannen Doherty krūties vėžys diagnozuotas 2015-ųjų pavasarį. Šių metų liepą aktorė buvo priversta nusiskusti savo kuokštais slenkančius plaukus, o šia patirtimi ji pasidalijo su gerbėjais. Vėliau viename interviu aktorė atskleidė, kad jos vėžys išplito.

„Instagram“ nuotr./Shannen Doherty
„Instagram“ nuotr./Shannen Doherty

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius