Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vėžiu sergantį M.Douglasą Ciuriche pavadavo Danny DeVito

Su vėžiu kovojantis aktorius Michaelas Douglasas, nors ir atrodo gerokai sulysęs ir pavargęs, kaip įmanydamas stengiasi gyventi normaliai: būti su šeima, lydėti vaikus į mokyklą.
Danny DeVito
Danny DeVito / AFP/„Scanpix“ nuotr.

66-erių aktoriui buvo skirtas daug jėgų atimantis gydymas, kurio sėkmės tikimybė, pasak gydytojų, – 80 proc. Nors paparacams Niujorke ir pavyko įamžinti M.Douglasą, išeinantį iš namų, akivaizdu, kad kelionėms jo sveikata per silpna. Tad draugui į pagalbą atėjo 65-erių bičiulis aktorius ir komikas Danny DeVito. Jis nuskrido į Šveicariją, Ciurichą, ir atsiėmė prestižinį apdovanojimą „Golden Icon Award“, skirtą M.Douglasui.

D.DeVito ir M.Douglasas yra kartu vaidinę filmuose „Romanas su brangakmeniu“ 1984-aisiais ir „Nilo perlas“ 1985-aisiais. Nepaisydamas draugo ligos, D.DeVito nepasidavė slogiai nuotaikai. „Michaelas toks stiprus. Jam gerėja su kiekvienu filmu, kuriame jis dirba. Todėl ir sakau jam, kad turėtų dirbti daugiau“, – juokavo jis.

AOP nuotr./Michaelas Douglasas
Michaelas Douglasas

Pastebimai sulysęs M.Douglasas kasdien lydi dukrą Carys į mokyklą, tačiau tolimesnių išvykų neplanuoja.

„Michaelui ką tik baigtas gydymo kursas, jis puikiai laikosi ir džiaugiamės pasiekimais. Jis stiprus“, – sakė aktoriaus žmona Catherine Zeta-Jones, kuri dėl vyro ligos atsisakė Velse, Didžiojoje Britanijoje, vykstančių abiejų dievinamų golfo varžybų, ir savaitgalį leido namuose. M.Douglasas su C.Zeta-Jones turi du vaikus – 10-metį Dylaną ir 7-erių Carys. 40-metė aktorė taip pat atsisakė naujo vaidmens kine, kad galėtų palaikyti sutuoktinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius