Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vincentas Vaughnas: senbernis ryžosi vesti!

Žurnalistai sako, kad šis aktorius yra toks aukštas ir stambus, jog įėjęs patalpą jis savo galingu kūnu užpildo visą erdvę. Šis augalotas vyras visuomet atkakliai siekia tikslo. Dar neseniai Vincentas galvojo tik apie karjerą. Dabar pagrindinis užkietėjusio vienišiaus noras – sukurti šeimą.
Vincentas Vaughnas
Vincentas Vaughnas / Bulls nuotrauka

Vardas, pavardė: Vincentas Anthony Vaughnas.
Gimimo data, vieta: 1970 03 28, Mineapolis, Minesotos valstija, JAV. 39 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvas buvo pardavėjas, o mama – nekilnojamojo turto agentė; Vincentas turi dvi vyresniąsias seseris; 1991 m. tėvai išsiskyrė.
Meilės nuotykiai: aktoriaus gyvenime netrūko moterų, tačiau jis visą laiką nuo žiniasklaidos sugebėdavo nuslėpti jų vardus; žinomiausia Vaughno mergina – Jennifer Aniston (40), su kuria draugavo 2005–2006 metais.
Šeiminė padėtis: susižadėjęs su Kyla Weber (29); gruodį turėtų įvykti vestuvės.
Pasiekimai: JAV aktorius; įsimintiniausi vaidmenys filmuose „Swingers“ (1996) „Dingęs pasaulis: Juros periodo parkas“ (1997), „Senoji mokykla“ (2003), Slėpkit pamerges! (2005), „Ponas ir ponia Smitai“ (2005), „Išsiskyrimas“ (2006), „Ketverios Kalėdos“ (2008), „Viskas įskaičiuota“ (2009).

Raminamieji vaikystėje

Vincentas niekada nebuvo pavyzdingas vaikas. Kai berniukui suėjo penkeri, vaikų psichiatras dėl hiperaktyvumo jam rekomendavo vartoti raminamuosius vaistus. Kurį laiką mažasis Vaughnas netgi lankė specialią klasę. Jau tuomet Vince’ą domino vaidyba. Mokykloje jis buvo populiarus sportininkas, aktorius ir linksmuolis, kuris tik per plauką neliko antriems metams. Kad sėkmingai baigtų mokyklą, būsimas aktorius, mokydamasis paskutinėje klasėje, nusprendė tapti klasės prezidentu. Juo Vince’as tapo ir sėkmingai baigė mokyklą.

Vaughnas galėjo būti profesionalus sportininkas, bet 17 metų pateko į avariją, kurioje patyrė nugaros traumą. Po kelių ligoninėje praleistų savaičių gydytojai vaikinui rekomendavo pamiršti sportą. Tuomet Vince’as visą dėmesį sutelkė į vaidybą. Neturėdamas nė 20–ies, vaikinas susikrovė lagaminus ir išvyko į Holivudą. Nors septynerius metus jis filmavosi televizijoje, tačiau Vince’o tikslas buvo patekti į didįjį ekraną. Filmuodamasis kino juostoje „Rudy“(1993), vyras susipažino su būsimu geriausiu draugu Jonu Favreau (43), kuris irgi stengėsi prasimušti į aktorius. Johnas sukūrė scenarijų filmui „Swingers“. Juostą sutiko nufilmuoti režisierius Dougas Limanas (44). Filme papasakojama apie jų pačių, negalinčių gauti darbo aktorių, gyvenimą. Nusprendęs padėti draugui ir nusifilmavęs juostoje pagal jo scenarijų, Voughnas nė neįtarė, kad šis vaidmuo bus pirmas žingsnis pripažinimo link. Vince’as ir Jonas, kaip Benas Affleckas (37) su Mattu Damonu (40), patys rado kelią į didįjį ekraną. Jie tiesiog tinkamu metu sukūrė tinkamą produktą, o Holivudas juos mielai įsileido. Vaughnas, filme suvaidinęs personažą, kurio prototipas buvo jis pats, tapo sekso simboliu. Dauguma kino juostų, kuriose vaidina Vince’as, būna ypač pelningi.

Scanpix nuotrauka/Vincentas Vaughnas su Jennifer Aniston
Scanpix nuotrauka/Vincentas Vaughnas su Jennifer Aniston

Žinomos aktorės guodėjas

Kai po aktorės Jennifer Aniston skyrybų su Bradu Pittu (45) praėjo beveik metai, pasklido kalbų, kad šios moters gyvenime atsirado naujas palydovas – filmo „Išsiskyrimas“ partneris Vincentas Vaughnas. Tiesa, jų meilės romanas vystėsi gana keistai. Nors žiniasklaida skelbė apie liepsnojančius aktorių jausmus, Jennifer ir Vince’as viską neigė. Pora santykių nebeslėpė tik po 2006–aisiais drauge praleistų šv. Kalėdų Kalifornijos kurorte Lagunoje Biče. Pasak poros draugų, Jennifer su Vince’u per šias šventes „beveik neišlipo iš lovos“. Aniston artimieji žinojo, kad aktorė, gyvendama su Pittu, jautėsi nepilnavertė, mat jos sutuoktinis buvo kur kas ryškesnė žvaigždė nei ji. Aniston nebuvo lengva įrodyti, jog ji nusipelnė būti seksualiausio planetos vyro žmona. Su Vince’u viskas buvo kitaip. Vaughnas nebuvo toks garsus aktorius kaip Jennifer. Maža to, Vince’as – visiška Pitto priešingybė. Jis yra paprastas žmogus su begale privalumų ir trūkumų: Vaughno kūnas niekada nebuvo tobulas (jis dažnai kovoja su antsvoriu), kartais aktorius neslepia esąs blogos nuotaikos, prisipažįsta nemėgstantis mobiliųjų telefonų ir sykį netgi buvo nubaustas už tai, kad girtas sukėlė konfliktą. Tačiau būtent Vincentas apgaubė rūpesčiu ir šiluma Jennifer, padėjo jai sunkiu gyvenimo periodu. Sklido šnekų, kad suartėję aktoriai netgi susižadėjo ir ruošėsi vestuvėms. Bet... Kalbama, kad tuos metus, kai Vince’as draugavo su Aniston, jis jautėsi itin nelaimingas – naująjį Jennifer meilužį gulte užgulė paparacai. Jis nesugebėjo priprasti prie tokio gyvenimo ir, viską paaiškinęs Jennifer, išvyko filmuotis į Angliją komedijoje „Fredo Kalėdos“ (2007). Netrukus paparacai Vaughną nufotografavo nežinomos blondinės glėbyje. „Jie abu jau buvo persisotinę vienas kitu“, – po garsios poros skyrybų sakė artimas Jennifer bičiulis.

Neslepia nuo moterų antipatijos Pasimylėjęs su nepatikusia moterimi Vincentas jai rėžia tiesiai šviesiai: „Daugiau nebegaliu su tavimi mylėtis. Dėkoju, kad užėjai.“

Anksčiau Vaughnas nepasižymėjo itin švelniu charakteriu. Jis neslepia, kad, pasimylėjęs su jam nepatikusia moterimi, jai rėžia tiesiai šviesiai: „Daugiau nebegaliu su tavimi mylėtis. Dėkoju, kad užėjai.“ Filmuojant juostą „Ketverios Kalėdos“, Vaughnui nepatiko partnerės Reese Witherspoon pernelyg rimtas požiūris į darbą, tad jis ją nuolat dėl to traukdavo per dantį. Neišlaikiusi Reese kolegą išvadino ne tik nesubrendėliu, bet ir atsakomybės vengiančiu patinu, įžūliu šūdmaliu. Vince’as neliko skolingas. Jis patarė Reese nuleisti garą, atsipalaiduoti ir tam reikalui susirasti tinkamą vyrą. O gal šį aktorių konfliktą išprovokavo romantinės komedijos scenos, kuriose Witherspoon bučiuojasi su Vaughnu? Beje, skirtumas tarp aktorių ūgių – net 37 centimetrai. „Oskaro“ laureatei Reese tekdavo užlipti ant medinės dėžės, kai turėdavo bučiuoti aktorių. „Kai repetavome bučinių sceną, mano galva vos siekė Vince’o petį. Kad būčiau aukštesnė, per visą filmavimą su savimi tampiausi dėžę nuo apelsinų.“ Reese Witherspoon ūgis – 159, o Vince’o Vaughno – 196 centimetrai.

Ryžosi vesti

AOP nuotrauka/Vincentas Vaughnas su sužadėtine
AOP nuotrauka/Vincentas Vaughnas su sužadėtine


Šių metų pradžioje vienas iš žinomiausių Holivudo viengungių, nusifilmavęs juostoje „Viskas įskaičiuota“, pagaliau ryžosi pasipiršti savo draugei Kylai Weber. Pasak aktoriaus, tik su šia moterimi jis pagaliau suvokė, ko iš tikrųjų trokšta gyvenime. „Pagaliau noriu rūpintis ne tik savimi, bet ir savo mylimąja, noriu turėti vaikų. Mums gera kartu. Kai gims vaikai, net sunku nusakyti, kokia meile juos apgaubsime“,– sako šeimai ilgai brendęs aktorius. Dar šį mėnesį kino žvaigždė prie altoriaus turėtų vesti moterį, kuri dirba nekilnojamojo turto agente. Tikėkimės, kad Vince’ui pasiseks, nes jis sako žinąs tikrąją gerų santykių su moterimis formulę, kuria mielai dalijasi su viso pasaulio vyrais: „Niekuomet nesiginčykite su moterimis! O jeigu nesuprantate, ko jos iš jūsų nori, tiesiog su viskuo sutikite iš anksto!“

Įdomus faktai:

•    Aktorė Elisha Cuthberth (27) teigia, kad „Vincentas – aštrialiežuvis, sarkazmo nestokojantis ir žodžio kišenėje neieškantis žmogus“. Aktorė prisipažįsta jo prisibijanti.
•    Vaughno mamai begal patinka raidė „V“. Savo vaikams ji davė šia raide prasidedančius vardus. Aktoriaus seserų vardai – Victoria ir Valeri, tėvo vardas – Vernonas, netgi jų šunų vardai prasideda būtent iš šios raidės.
•    Vincento tėvas filmavosi filmo „Swingers“ masinėse scenose.
•    1991 m. įvykusios tėvų skyrybos aktoriui buvo didžiulė psichologinė trauma.
•    2008 m. Vaughnas pripažintas pelningiausiu aktoriumi.
•    Televizijos serialo „Draugai“ kūrėjai norėjo, kad Čandlerio vaidmenį atliktų Vincentas.
•    Filmuodamasis juostoje „Viskas įskaičiuota“, aktorius įveikė ryklių baimę.
•    Vaughnas – aistringas beisbolo komandos „Chicago Cubs“ gerbėjas.
•    Aktorius gyvena Čikagoje ir labai džiaugiasi, kad šiame mieste nėra tiek paparacų, kiek Los Andžele.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius