Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visos Džeimso Bondo merginos buvo pakviestos dalyvauti fotosesijoje

Beveik pusšimtis Džeimso Bondo merginų pozavo nuotraukoms, kurios bus demonstruojamos vėliau šiais metais vyksiančioje parodoje, minint 50 metų nuo galantiškojo britų šnipo nuotykių pradžios didžiajame ekrane.
Šeštasis Bondas – Danielis Craigas (filmai nuo 2006 m.)
Danielis Craigas ir Eva Green / Kadras iš filmo

Taryn Simon surengtoje fotosesijoje pozavo tokios aktorės kaip Honor Blackman, Shirley Eaton, Grace Jones ir Jill St. John.

Fotografė parašė 57 buvusioms Agento 007 merginoms, ir kurių tik dešimt atsisakė dalyvauti projekte. Tarp tokių yra paties pirmojo bondiados filmo aktorė Ursula Andress ir britė Gemma Arterton, atlikusi trumputį vaidmenį 2008 metų juostoje „Paguodos kvantas“.

Kai kurios aktorės fotosesijoje pamėgino dar kartą įsikūnyti į savo filmų personažus. Tokia buvo „Auksapirščio“ (Goldfinger) žvaigždė Sh.Eaton, vilkėjusi auksu žėrinčia suknele. Tuo tarpu kitos, įskaitant Jane Seymour iš „Gyvenk ir leisk mirti“ (Live and Let Die), fotosesijai pasirinko tiesiog elegantišką vakarinį apdarą.

„Visos moterys galėjo visiškai laisvai pasirinkti drabužius ir pozavimo būdą... Visoms, kurios nedalyvavo, vietoje nuotraukų ant sienos bus skirta vieta ir užrašas su jų pavarde bei filmo, kuriame filmavosi, pavadinimu“, – sakė T.Simon britų žurnalui „Stella“.

Paroda „Vest Indijos paukščiai“ (Birds of the West Indies) bus atidaryta dar šiais metais Karnegio meno muziejuje Pitsburge, Pensilvanijoje, o paskui bus eksponuojama ir kituose miestuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius