Vladimiras Putinas, jo moterys ir „numylėtinės“ (nuotraukos, video)

Vladimiras Putinas mėgsta demonstruoti savo vyriškumą: tai iki pusės apsinuoginęs, su šautuvu... Arba tarp naikintuvų, vaikų, gražuolių merginų, sportinių automobilių. Tikras galios ir vyriškumo įsikūnijimas. O kokie tikri supervyro V.Putino santykiai su moterimis?
V.Putinas Sibire
V.Putinas Sibire / „Scanpix“ nuotr.

Vos prieš porą savaičių Rusijos premjeras V.Putinas po ilgos pertraukos vėl viešumoje pasirodė su žmona Liudmila. Taip tarsi bandyta paneigti gandą, kad politiko šeima byra dėl jo draugysčių su kitomis moterimis. Tačiau vargu ar ši viešųjų ryšių akcija pasiekė tikslą. Portalas postimees.ee pastebi, kad po tokios viešojo surašymo reklamos internete tik dar labiau padaugėjo abejonių, ar tikrai V.Putinas ištikimas žmonai.

Kai surašymo metu tarnautoja pasiteiravo apie poros šeiminę padėtį, V.Putinas atsakė: „Vedęs.“ Liudmila, nervingai pažvelgusi į gyvenimo pakeleivį, pareiškė: „Aš jo žmona.“ 

Daugelio žiūrovų nuomone, poros gestai ir šaltos intonacijos liudija visai ką kita. Apžvalgininkai taip pat atkreipė dėmesį, kad ant dešinės Liudmilos rankos piršto nebuvo žiedo.

VIDEO: Путин вместе с супругой принял участие во Всероссийской переписи населения

Pasimatymas lėktuve

Vladimiras Putinas stiuardesę Liudmilą sutiko prieš 30 metų. Tada jis buvo studentas. Bendri pažįstami porą pakvietė į teatrą. Vėliau jų santykiai ėmė vystytis savaime. Pora vis dažniau viešumoje pasirodydavo kartu.

Į pasimatymus Leningrade (Peterburge) Liudmila dažnai atskrisdavo lėktuvu iš savo gimtojo Kaliningrado (Karaliaučiaus). O po trejų su puse metų Vladimiras pasipiršo. Vestuves atšventė restorane ant vandens, prišvartuotame prie krantinės.

Iš pradžių jaunavedžiai gyveno pas Vladimiro tėvus 27 kv. m. bute. Vėliau išvažiavo į Rytų Vokietiją. Ten V.Putinas dirbo saugumui. Į Rusiją pora grįžo 1990–ųjų pradžioje. V. Putinas iškart pradėjo dirbti Peterburgo merijoje.Gimė dvi dukros: Maša ir Katia.

Lemtingas sprendimas

Vladimiro gyvenimas galėjo susiklostyti visai kitaip, tačiau jis priėmė žiaurų, tačiau, kaip pats sako, būtiną sprendimą. Pasirodo, likus keturiems metams iki vedybų Vladimiras turėjo susieti gyvenimą su visai kita Liudmila. Viskas jau buvo suplanuota, net žiedai nupirkti, kostiumas, vestuvinė suknelė. Tačiau V.Putinas staiga nutraukė santykius. Priežasčių politikas nekomentuoja, lakoniškai įvardydamas tik kažkokias intrigas.

Bendras Liudmilos ir Vladimiro gyvenimas buvo ganėtinai ramus, be audrų. Moteriai teko išgyventi sunkios autoavarijos pasekmes. Vos tik ji atsigavo po operacijos, sudegė sutuoktinių namas. Žinoma, netrūko ir nesutarimų, tačiau juos pavykdavo išspręsti. O tuo metu V.Putinas kilo karjeros laiptais, kol galiausiai užėmė valstybės vadovo kėdę.

Šeimos taisyklės

Pirmaisiais V.Putino prezidentavimo metais Liudmila gana atvirai pasakojo žurnalistams apie šeimos gyvenimą. Toks atvirumas daugeliui sukėlė nepasitikėjimą ir įtarimus: žurnalistai galvojo, kad tai viso labo maža prezidento šeimos gudrybė, norint nukreipti dėmesį nuo esmės..

Liudmila pasakojo, jog, V.Putino žodžiais tariant, moters negalima girti, kad ji nesugestų. Be to, būtent moteris turi tvarkyti visą namų ūkį, o ne vyras.

„Viso mūsų bendro gyvenimo metu jis mane bando. Nuolat jaučiu, kad vyras mane kontroliuoja“, – kartą pasiskundė Liudmila. kalbama, kad V.Putinas žmonai netgi uždraudė naudotis kreditine kortele, kad ji nesusigundytų vakarietiško gyvenimo privalumais.  Viso mūsų bendro gyvenimo metu jis mane bando. Nuolat jaučiu, kad vyras mane kontroliuoja.

Tačiau labiausiai ramybės neduoda klausmas, kodėl Putinų šeima taip retai viešumoje rodosi kartu. Dėl to netgi buvo pasklidęs gandas, jog Liudmila, neapsikentusi depresiją varančio šeimyninio gyvenimo, išėjo į vienuolyną ar gydosi ligoninėje.

Liudmila taip pat yra prasitarusi, kad prezidentaudamas Vladimiras buvo tikras darboholikas, namo grįždavo labai vėlai, prieš miegą išgerdavo tik stiklinę kefyro, trumpai pasikalbėdavo su šeima ir užmigdavo. Beje, šeimos nariams griežtai drausdavo klausinėti apie darbą. Kaip ir dera saugumiečiui.

Žiniasklaida rašo, kad Vladimiras visai nesikišo ir į dukrų lavinimo reikalus, visa mergaičių ugdymo našta užgriuvo Liudmilos pečius.

V.Putino „numylėtinės“

Ir nors Liudmila atskleidė nemažai Putinų šeimos detalių, daugelį dalykų pavyko nuslėpti. Galbūt tai ir paskatino gandus apie poros skyrybas, Vladimiro meilės ryšius ir netgi nesantuokinį kūdikį.

Prieš porą metų laikraštis „Moskovskij korespondent“ spausdino straipsnį apie Vladimiro ir Liudmilos skyrybas. Jame buvo rašoma, kad V.Putinas ves 31–eriais metais jaunesnę olimpinę meninės gimnastikos čempionę, Dūmos deputatę Aliną Kabajevą.  Vladimiras ir Alina paneigė tokius gandus, o leidinio vyriausias redaktorius buvo atleistas iš darbo, vėliau uždarytas ir pats laikraštis.

Pernai Rusijos žiniasklaida pranešė, kad buvusi oficiantė bei fotomodelis (beje, ir erotinių fotosesijų) Alina Kabajeva pagimdė sūnų. Neigdamas gandus, kad  yra vaiko tėvas, V.Putinas pareiškė, jog „myli visas Rusijos moteris“.

Šalia V.Putino dažnai minimos ir kitos jaunos moterys. Žiniasklaidos teigimu, tik padedant V.Putinui kelios jaunos gražios moterys atėjo į didžiąją politiką.

Vladimiro Putino „numylėtinėmis“ ir „globotinėmis“ vadinamos į Dūmą vėliau atėjusios primabalerina Svetlana Zacharova, septynis kartus meninės gimnastikos olimpinė čempionė Svetlana Chorkina, olimpinė greitojo čiuožimo čempionė Svetlana Žurova bei žinoma boksininkė ir asmens sargybinių elitui priklausanti Natalija Karpovič.  

VIDEO: Куда изчезла Людмила Путина?
VIDEO: В.Путин.Выступление.30.09.03
VIDEO: Putin Might Marry 24 Year-Old Gymnast

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius