Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Putinas pavadino Leonardo DiCaprio tikru vyru

Rusijos premjeras Vladimiras Putinas pareiškė, kad Amerikos aktorius Leonardo DiCaprio skrisdamas į Rusijoje vykstantį forumą tigrų klausimais ir pakeliui pakeitęs tris lėktuvus, „prasiveržė į Sankt Peterburgą kaip per fronto liniją“.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kalbėdamas koncerte Michailo teatre, skirtame Tarptautiniam tigrų išsaugojimo pasaulyje forumui, premjeras padėkojo kultūros veikėjams, atvykusiems iš šalių, kur gyvena šie gyvūnai.

Jis itin išskyrė L.DiCaprio, kuris pasiekė Sankt Peterburgą su nuotykiais.

„Aš norėjau pasakyti atskirai apie šį žinoma ir mėgstamą daugelyje pasaulio šalių Amerikos aktorių ne tik todėl, kad jis įnešė milijoną dolerių savo pinigų į Laukinės gamtos fondą, nors tai taip pat svarbu ir už tai jam ačiū, bet svarbu ne tik tai“, – sakė V.Putinas.

„Užvakar jis (DiCaprio) išskrido reisiniu lėktuvu (iš Niujorko) ir, kai lėktuvas pakilo į aukštį, užsidegė vienas variklių. Reikia deramai įvertinti Amerikos lakūnus, kurie drąsiai, šaltakraujiškai ir profesionaliai įjungė gaisro gesinimo sistemas, išjungė visus variklius ir lėktuvas kelias sekundes laisvai krito. Po to variklius įjungė ir grįžo į Niujorką“, – sakė premjeras.

„Aš manau, kad ne visiems būtų kilęs noras tęsti kelionę, bet ponas DiCaprio – ne iš tokių“, – pabrėžė V.Putinas plojant susirinkusiesiems.

„Jis sėdo į kitą lėktuvą, mažą, privatų, ir tęsė kelionę, bet tuo nuotykiai nesibaigė“, – pasakojo toliau premjeras.

„Pučiant labai stipriam vėjui virš vandenyno, lėktuvas sunaudojo degalus anksčiau ir buvo priverstas tūpti Helsinkyje“, – sakė V.Putinas, visiems pradėjus juoktis.

„Nejuokinga“, – šypteldamas tarė V.Putinas.

„Helsinkyje buvo papildyta degalų ir ponas DiCaprio ne atvyko, o tiesiog prasiveržė į Sankt Peterburgą kaip per fronto liniją“, – pabrėžė V.Putinas, plojant teatro svečiams.

„Pas mus sakoma, kad tai tikras vyras!“ – pabrėžė premjeras.

„Jeigu gamtosauga ir konkrečiai tigrų apsauga bus tokio būdo žmonių rankose, mums tikrai pavyks“, – pareiškė V.Putinas.

Koncertą, į kurį susirinko roko muzikantai iš tigrų buveinių turinčių šalių, vedė žinoma manekenė Naomi Campbell  ir Rusijos dainininkas Ilja Lagutenka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius