-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vos 30-ies mirė kompanijos „Johnson&Johnson“ paveldėtoja

Būdama vos 30-ies metų, pirmadienį mirė gigantiškos kompanijos „Johnson&Johnson“ paveldėtoja Casey Johnson, kuri neseniai mirgėjo žurnalų viršeliuose dėl viešų sužadėtuvių su mylimąja realybės šou žvaigžde Tila Tequila.
Casey Johnson
Casey Johnson / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lesbietė

Apie jos mirtį pirmiausia pranešė jos sužadėtinė Tequila savo „Twitter“ puslapyje, o vėliau šią netektį patvirtino ir policija, rašo „People.com“.

„Prašau visų melstis už mano Casey Johnson, – parašė Tequila. – Ji iškeliavo anapilin. Ačiū už visą jūsų meilę ir paramą, bet kurį laiką būsiu atsijungusi ir leisiu laiką su šeima.“

Los Andželo policija ir ugniagesiai buvo iškviesti pirmadienį apie vidurdienį, tačiau Johnson jau buvo mirusi. Pareigūnų spėjimu, moteris negyva galėjo gulėti net kelias dienas.

„Atrodo, kad tai buvo natūrali mirtis, – sakė policijos atstovė Sara Faden. – Nėra jokių įrodymų, kad buvo įvykdytas nusikaltimas. Dar bus atliktas toksikologinis kūno tyrimas.“

Spėjama, kad jauna moteris du kartus patyrė diabetinę komą ir turėjo būti staigiai paguldyta į ligoninę. Jos namuose buvo rasta insulino pompų. C.Johnson jau anksčiau dėl to buvo turėjusi problemų, kurios galiausiai baigėsi mirtimi.

Johnson, kuri paliko tik vaikščioti bepradedančią įsivaikintą dukrelę Avą, buvo farmacijos giganto įkūrėjo proproanūkė ir Niujorko lėktuvų kompanijos savininko Roberto Wood Johnsono dukra.

Nuo visuomenės neslėpusi savo homoseksualumo, Johnson traukė paparacius ir nelaimes. Spalį moteris triukšmingai susimušė su buvusia mergina Courtenay Semel, „Yahoo“ vado Terry Semelo dukra, o lapkritį ji buvo sulaikyta besilaužianti į kitos buvusios merginos namus. Gruodį Tequila pranešė, kad jų pora susižadėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius