Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyno mėgėją Keirą Knightley paviliojo Provansas

Grožiu traukiantis Pietryčių Prancūzijos Provanso regionas ir jį skalaujanti Viduržemio jūra pavergė aktorę Keirą Knightley.
Keira Knightley
Keira Knightley / „Scanpix“ nuotr.

Anksčiau skelbta, kad žavioji aktorė su mylimuoju aktoriumi Rupertu Friendu planuoja išvyką į Prancūziją, o jos metu ragaus gardžiausių vietos vynų. Tačiau pora, akivaizdu, gali ten ir užsibūti, mat 25-erių K.Knightley įsigyjo nuošalų dvarą vynu garsėjančiame Provanso regione.

Aktorė su 28-erių R.Friendu susitikinėja nuo 2005-ųjų. Naujas poros lizdelis bus susuktas gana prabangioje vietoje – kaimynais taps K.Knightley kolega iš „Karibų jūros piratų“ Johnny Deppas su žmona Vanessa Paradis.

Privatumą akylai saugančios K.Knightley draugai prasitarė, kad naujasis jos būstas turi penkis miegamuosius, tačiau, palyginti su J.Deppo rezidencija, atrodo kuklus. Naujoji nuosavybė aktorei atsiėjo 1,9 mln. svarų sterlingų (beveik 8 mln. Lt).

„Tas namas yra labai nuošalus, nedidukas ir jaukus. Keira ir Rupertas nori jį tokį išlaikyti... Keira ten nutarė kraustytis vos pasirašiusi dokumentus. Jai patinka toks aplinkos pasikeitimas ir jausmas, kad visada yra vieta pabėgti nuo pasaulio ir pasikrauti energijos“, – Dailymail.co.uk sakė šaltinis. Jo teigimu, nors K.Knightley ir R.Friendas dėl darbo daugiausia laiko turi praleisti Londone, jiems nepatinka užterštas oras ir grūstys, tad stengsis kuo daugiau laiko praleisti Prancūzijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius