-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Yra moterų, kurioms niekada negana: Cheryl Cole prisipažino turinti 2 000 batų porų

Britų dainininkė Cheryl Cole išties nusipelno batelių karalienės vardo – moteris žurnalistams prisipažino turinti neįtikėtiną batų kolekciją – net 2 tūkst. porų. Atlikėja pridūrė, kad batų kartais galima rasti net jos šaldytuve...
Cheryl Cole
Cheryl Cole / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Cheryl

160 cm ūgio Ch.Cole gali pasigirti tikra batų oaze. Nors dažnai moteriai net 10 batų porų atrodo nemažai, popdainininkė savo namuose sutalpino jų net 2 tūkst. Tiesa, tai nebuvo lengvas darbas – Ch.Cole tikino, kad jų yra kiekviename kambaryje. „Batelius laikau visuose namuose – virtuvės spintelėse, vonioje, žodžiu, kiekviename kambaryje. Net atidarius šaldytuvo dureles didelė tikimybė, kad pamatytumėt kur nors apačioje batų porą“, – žurnalui „Grazia“ sakė ji.

Aistra batams virto asmeniniais bateliais

28-erių Ch.Cole tikino visuomet mėgusi batus, tačiau teigė, kad per pastaruosius keletą metų šis pomėgis tapo tikra manija. „Turiu 2 000 batų porų – tiek liko po to, kai dalį atidaviau. Galiu vaikščioti ir šokti avėdama bet kokio aukščio bateliais, juk taip ilgai treniravausi! Esu gana nedidelė, tad man avalynė labai svarbi. Visi mano bateliai susiję su tam tikrais prisiminimais, juk kiekvienus jų avėjau tam tikra proga. Pasilieku avalynę sau net tuo atveju, jei negaliu vėl su ja pasirodyti“, – sakė ji.

Dainininkės batų potraukis išsirutuliojo ir į rimtesnę veiklą – ji sukūrė savo batų liniją tinklalapiui Stylistpick.com. Debiutinių Ch.Cole batelių gretose yra modelis „Ri Ri“, skirtas dainininkės Rihannos garbei.

VIDEO: Cheryl Cole for Stylistpick - First Looks

Jaučiasi seksuali

Atlikėja prisipažino vaikystėje svajojusi būti baleto šokėja, taip pat atsakė į jai žeriamą kritiką dėl suapvalėjusių kūno formų. „Taip, moteriškesnė figūra sugrįžo. Dabar turiu krūtinę, užpakaliuką ir man tai patinka. Mano atrodo, kad tai seksualu. Labai suplonėju, kai dirbu be atokvėpio, tačiau to ypatingai nevertinu. Dabar esu pailsėjusi, atsipalaidavau, turėjau laiko gaminti namuose“, – nesibaimindama sakė Ch.Cole.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius