-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žana Friskė nufotografuota Los Andžele – smegenų vėžys atlikėją pakeitė neatpažįstamai

Su vėžiu kovojanti Rusijos dainininkė Žana Friskė (39) keletą savaičių buvo gydoma Niujorko „Memorial Sloan Kettering“ onkologijos centre. Užbaigus visas būtinas procedūras Ž.Friskė išskrido į Los Andželą, kur ją nufotografavo paparacai.
Žana Friskė anksčiau ir dabar, gydymo metu
Žana Friskė anksčiau ir dabar / AOP nuotr.

Iš nuotraukų matyti, kad baisi liga, tiksliau, gydymo šalutinis poveikis, Žaną Friskę pakeitė neatpažįstamai, rašo „Ekspress gazeta“. Žinoma rusų atlikėja ir aktorė sėdėjo vežimėlyje, jį stūmė Ž.Friskės pagalbininkė. Tokį šalutinį poveikį, priklausomai nuo taikomo gydymo, patiria nemaža dalis onkologinėmis ligomis sergančių žmonių ir jis yra laikinas.

Žmonės.lt primena, kad dainininkei diagnozuotas smegenų vėžys. Moteris apie savo ligą sužinojo dar tuo metu, kai laukėsi. Nenorėdama pakenkti kūdikiui Ž.Friskė tuomet atsisakė operacijos. Ir tik po to, kai pernai balandį pagimdė sūnų Platoną, ji praėjo visą būtiną gydymo kursą, įskaitant chemoterapiją.

AOP nuotr./Žana Friskė Los Andžele
AOP nuotr./Žana Friskė Los Andžele

Niujorke kartu su Ž.Friske, kol ji gydėsi, buvo du artimi žmonės: moters mylimasis, sūnaus tėvas Dmitrijus Šepeliovas ir bičiulė Olga Orlova. Jie kasdien vežiodavo Ž.Friskę į procedūras.  

Tačiau Dmitrijus Šepeliovas šiomis dienomis dėl darbo televizijoje buvo priverstas grįžti į Maskvą ir nusifilmuoti naujo sezono laidose. Kadangi vėžio gydymas reikalauja didelių išlaidų, D.Šepeliovas sako negalįs mesti darbo. Kad praleistų daugiau laiko su sūnumi Platonu, Dmitrijus laikinai apsistojo pas Žanos tėvus.

Tėvas sužinojo vienas iš paskutiniųjų

Nors vėžys visiškai pakeitė gražuolės dainininkės ir aktorės išvaizdą, artimųjų teigimu, Žana – tikra kovotoja: ji niekada nepasiduoda ir randa jėgų siekti tikslo.

Ž.Friskės tėvas Vladimiras apie dukters ligą sužinojo vienas iš paskutinių, praėjus dviem mėnesiams po jos gimdymo pernai balandį, rašo „Ekspress gazeta“.

„Ji kentė baisius galvos skausmus, bet nenorėjo manęs gąsdinti ir sakydavo: „Tėveli, man viskas gerai.“ Viską supratau tik nuskridęs į JAV. Žana labai stiprus žmogus, nė karto nemačiau, kad ji verktų, net vaikystėje...“, – sakė Ž.Friskės tėvas Vladimiras.

AOP nuotr./Žana Friskė ir jos gyvenimo draugas Dmitrijus Šepeliovas
AOP nuotr./Žana Friskė ir jos gyvenimo draugas Dmitrijus Šepeliovas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius