Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis drauge su Australijos aukštuomene vasaros sezoną pradėjo žirgų lenktynėse

Įspūdingos pasaulio pripažintų prekių ženklų palapinės, apsaugos darbuotojai, limuzinų eilės, skrybėlių paradas, kulinarinio šedevro pavyzdžiai, išieškoti drabužių komplektai, blizgantys deimantai ir galimybė laimėti milijonus. Sveiki atvykę į prašmatnų Melburno keturių dienų žirgų lenktynių paradą Flemingtono hipodrome.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / Asmeninio albumo nuotr.

Į kasmetinę šventę susirenka būrys žinomų aktorių, sportininkų, visuomenės veikėjų, muzikantų, menininkų, modelių.

Aukštuomenei skirto renginio nepraleido ir tarp Lietuvos bei Australijos gyvenantis Žilvinas Grigaitis. Drauge su elito atstovais jis kėlė šampano taurę už žirgų lenktynes, o savo įspūdžiais pasidalijo su Žmonės.lt skaitytojais.

Melburne šiuo metu prasideda vasaros sezonas, kuomet nusimato daug įvairių vakarėlių, renginių, veiksmo. Galbūt todėl daugelis žinomų žmonių stengiasi tapti dar labiau matomais, nori būti pastebėti aplinkinių. Naujos pažintys čia – sėkmės garantas, neretai susitikimas su įtakingais žmonėmis gali būti naujo kontrakto ar pelningo užsakymo pradžia.

Čia Melburne niekam nerūpi, kas vyksta Europoje ar Lietuvoje ir kokios krizės kur vyksta. Tokios žvaigždės kaip Margot Robbie („Volstryto vilkas“), Chrisas Hemsworthas („Toras“), modeliai Gigi Hadid, Bambi Northwood-Blyth ir daug kitų sukinėsis Melburno aukštuomenės vakarėliuose, priėmimuose ir, žinoma, lenktynėse. Čia galima laimėti ir, aišku, pralaimėti. Australai yra labai azartiški, visi norės išlošti 17 mln. Australijos dolerių prizinį fondą.

Žinant australų lengvą bendravimą, galima užmegzti neįkainojamų pažinčių, kurios gali pakeisti tavo gyvenimą. Žodžiai: tinkamu laiku, tinkamoje vietoje yra tikra tiesa. Jei esi šiuo metu Australijoje, turi būti Melburne. Keturios dienos prabangos ir pinigų šou. Per 4 dienas čia apsilanko apie 350 tūkst. žmonių, kurie į Viktorijos valstijos biudžetą 2013 metais atnešė apie 364,5 milijonus Australijos dolerių.

Asmeninio albumo nuotr./Žirgų lenktynių Melburne akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Žirgų lenktynių Melburne akimirka

Kaip ir priklauso aukštuomenės renginiui, čia galioja daug įvairių taisyklių. Pasaulinio lygio žvaigždės ir jų atstovai itin daug dėmesio skiria aprangai. Kiekviena lenktynių diena diktuoja tam tikras tendencijas.

Pavyzdžiui, tam tikrą dieną svečių pageidaujam atvykti apsirengus tam tikros spalvos drabužiais ir aksesuarais. Vyriškų kostiumų atlapuose kiekvieną dieną turi būti įsegtas tam tikros spalvos rožės žiedas.

Žirgų lenktynių garbei lapkričio 4 diena Viktorijos valstijoje yra nedarbo diena. Jau 150 metų rengiamos šios Melburno lenktynes ir jų neveikia nei karai, nei krizės.

Asmeninio albumo nuotr./Žirgų lenktynių Melburne akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Žirgų lenktynių Melburne akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius