Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 07

AIR apšildys ryškiai spindintys naujokai iš Londono - „We Fell To Earth“

Jau šį trečiadienį, gruodžio 9 d., 19 valandą sausakimšoje Ūkio banko teatro arenoje prasidės meilės, vaizduotės ir sapnų kupinas koncertas. Pirmą kartą mūsų šalyje savo pasirodymą surengs muzikos profesionalų ir melomanų liaupsinami AIR. Didelio susidomėjimo sulaukęs renginys sudomino net ir pačius išrankiausius.
Muzikos grupė AIR
Muzikos grupė AIR / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Londonas

Trečiadienio vakarą scenoje išvysime ne tik vieną populiariausių Prancūzijos grupių. Elektroninės muzikos duetą apšildys ką tik gimusios elektroninio roko žvaigždės iš Didžiosios Britanijos „We Fell To Earth“. Neseniai ture jie apšildę garsiuosius amerikiečius „30 Seconds To Mars“, o  dabar naujokai gali girtis dar vienu laimėjimu – į įspūdingą koncertinį turą juos pasikvietė AIR. Išskirtinio renginio organizatoriai, visiems susirinkusiems žada 3 valandas truksiančią ypatingą muzikos šventę. 

Naujokai, kuriems nepaprastai sekasi

7 mėnesiai nenutrūkstamos sėkmės. Taip teisingiausiai būtų galima apibūdinti „We Fell To Earth“ startą. Tik šių metų pavasarį debiutavęs britų Wendy Rae Fowler ir Richard File duetas yra žinomas pasaulyje. Apie juos rašo populiarūs muzikos žurnalai, juos kviečiasi koncertuoti didieji festivaliai. Maža to, neseniai debiutinį albumą ir du singlus išleidę „We Fell To Earth“ gali pasigirti ir tuo, kad jų kūriniai skamba mūsų televizijų rodytuose serialuose: „Liežuvautoja“, „Skaičiai“, „CSI“.
 
AIR apšildanti grupė jau lyginama su pasaulyje labai gerai žinomais projektais „Sigur Ros” ar M83, o muzikos kritikai rado juose panašumų net į „Massive Attack“. Tačiau pats reikšmingiausias faktas, kad vos tik ant scenos užlipusius „We Fell To Earth“ iš karto pagriebė viena iš žinomiausių televizijos ir muzikos žvaigždžių agentūra „William Morris Agency“. Po jos sparnu galima pamatyti, rodos, visą pramogų elitą – nuo Robert De Niro iki 50 Cent, nuo Catherine Zeta-Jones iki Lady GaGa. Jie jau tikrai neklysta.

Į Vilnių AIR patys atsiveža visą techniką

Ilgus metus Lietuvoje lauktas Nicolas Godin ir Jean-Benoit Dunckel AIR duetas – pagaliau, šį trečiadienį surengs koncertą ir mūsų šalyje. Iš kompozicijų „Kelly Whatch the Stars”, „Sexy Boy”, „All I Need”, „Alpha Beta Gaga“, „Cherry Blossom Girl“, „Once Upon A Time“, „Playground Love“ bei naujausio hito „Sing Sang Sung“ geriausiai žinomi prancūzai per trylika metų iš viso išleido net septynis išskirtinius albumus. AIR pasirodymas, kurio metu bus pristatytas ne tik naujas albumas „Love 2“, bet ir garsiausios prancūzų dainos, truks net pusantros valandos.

Prieš savaitę mažiausiai 40-ies koncertų turą Europoje pradėję AIR į Lietuvą patys atsiveža visą techniką. Tad garsiojo dueto koncertas mūsų šalyje niekuo nesiskirs nuo tai, ką mato jų gimtoji Prancūzija. Tiesa, AIR niekada nedaro ypatingo šou, visą dėmesį jie skiria muzikai ir kokybiškam jos atlikimui. Į Vilnių  N.Godin ir J.B.Dunckel atvyks, lydimi didelės muzikantų, garsistų, apšvietėjų, technikų komandos, iš Rygos, o jau kitą dieną išvyks į Varšuvą, kur vakare surengs koncertą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius