-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė Pilvelytė vėl bandys laimę „Eurovizijos“ atrankoje: „Siūlyčiau visiems pasimokyti tokio ryžto“

Daininininkė Aistė Pilvelytė dalyvaus „Eurovizijos“ atrankoje, praneša Žmonės.lt. Savo kovą dėl teisės atstovauti Lietuvai tarptautiniame konkurse atlikėja pradės jau sausį, čia susitiks su rimtais varžovais – konkuruos su Donatu Montvydu, Neringa Šiaudikyte, Ruslanu Kirilkinu ir kitais.
Aistė Pilvelytė
Aistė Pilvelytė / Asmeninio albumo nuotr.

Apie tai, kad šįmet vėl bandys jėgas „Eurovizijos“ atrankoje, Žmonės.lt patvirtino pati A.Pilvelytė. Dainininkė jau nė nebando skaičiuoti, kiek kartų atrankoje dalyvavo ankstesniais metais – arti dešimties. 

Vis dėlto laimėti dar nepavyko nėkart: A.Pilvelytė atrankoje nuolat nueidavo ilgą kelią, tačiau pergalės neskanavo. Tačiau tai nenužudė dainininkės ryžto.

„Mes, lietuviai, visąlaik linkę žiūrėti iš blogosios pusės, o reikėtų pažiūrėti ir iš gerosios. Nereikia akcentuoti, kiek kartų dalyvavau atrankoje. Svarbiausia, kad žmogus ryžtingas, kad vėl pasiryžo. Taip, antra vieta atrankoje buvo skaudi. Tada jaučiausi nugalėtoja, taip ir iki šiol jaučiuosi. Tada mane visi sveikino, kad važiuosiu į „Euroviziją“... Nepasiduodu praeities skausmams ir nusivylimams. Siūlyčiau visiems pasimokyti tokio ryžto“, – Žmonės.lt sakė atlikėja. 

Šįmet nacionalinė „Eurovizijos“ atranka skambės sausio ir vasario mėnesiais. Kas atstovaus Lietuvai didžiajame konkurse, paaiškės vasario pabaigoje. 

Šįmet atrankos taisyklės kiek pakoreguotos. Pirmuosiuose atrankos etapuose varžysis atlikėjai su atrinktomis autorių dainomis, toliau į kovą stos su savo dainomis prisistatantys atlikėjai, kol galiausiai susigrums geriausieji iš abiejų kategorijų. Galutinį rezultatą, kaip visada, lems ir komisija, ir žiūrovai.

Keliasdešimties Europos šalių atstovai 2016-aisiais susitiks Stokholme, „Globe“ arenoje. Konkurso pusfinaliai, kurių viename dainuos ir Lietuvai atstovausiantis atlikėjas, skambės gegužės 10 ir 12 dienomis, „Eurovizijos“ finalas – gegužės 14-ąją.  

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aistė Pilvelytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aistė Pilvelytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius