Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 28

Alinos Orlovos būsimi koncertai – su nauja vaizdo programa (video)

Kartu su liepos 1 dieną išleidžiamu nauju albumu „Mutabor“ Alina Orlova pristatys ir naują koncertų programą su specialiai menininkų sukurtais vaizdo etiudais. Keturiolika vaizdo darbų albumo „Mutabor“ koncertų programai sukūrusi kūrybinė komanda dalijasi pirmąja vaizdo medžiaga, skirta dainai „Čudesa“ (liet. „Stebuklai“).
Alina Orlova
Alina Orlova / I.Maldžiūno nuotr.

Ruošdamasi albumo „Mutabor“ pristatymui liepos 1 dieną Vilniuje ir būsimiems koncertams kituose miestuose dainininkė Alina Orlova kasdien repetuoja su gausia muzikantų grupe. Intensyviai koncertams ruošiasi ir kūrybinė komanda www.pvz.lt, kuri kiekvienai antrojo dainininkės albumo dainai sukūrė vaizdo istoriją.

I.Maldžiūno nuotr./Alina Orlova
Alina Orlova

Porą mėnesių užtrukę filmavimo darbai jau baigti. Kūrybinės komandos nariai Rudolfas Levulis, Kamilė Kaniušonytė ir Paulius Mazūras per tą laiką aplankė keliolika vietų – nuo kalėjimo iki senelių namų. „Kiekviena vaizdo medžiaga pasakoja atskirą istoriją. Žiūrint juos visus kartu, galima pamatyti tam tikrą Lietuvos socialinį skerspjūvį“, – pasakojo menininkas R.Levulis. Keturiolika dokumentinių vaizdo filmukų įamžintos natūralios skirtingų  visuomenės grupių erdvės, elgesys ir emocijos.

Vaizdo medžiagos autoriai pasakoja, kad filmuodami Alinos dainų istorijas nenorėjo apsiriboti tik dainos iliustravimu. „Norėjome praplėsti dainos kontekstą. Sukūrėme tam tikrą kontrastą tarp dainos ir vaizdo –  norime, kad žiūrovas kurtų savo interpretacijas“, – apie vaizdo novelių ir dainų ryšį pasakojo R.Levulis.

Kūrybinė komanda pirmą kartą pristato savo darbo rezultatą – vaizdo pasakojimą A.Orlovos naujai dainai „Čudesa“ (liet. „Stebuklai“). Tai pasakojimas iš kiekvieną savaitę Kirtimuose vykstančių šokių „Kam per 30“.

Naują albumo „Mutabor“ muzikinę ir vaizdo programą A.Orlova ir menininkų komanda pristatys per oficialų albumo pristatymo koncertą liepos 1 dieną Piano.lt kiemelyje, esančiame Vilniuje.

Alinos Orlovos koncertą nuspręsta pradėti 22 val., nes būtent tada baigsis antradienį paskelbtas 3 dienų gedulas mirus prezidentui Algirdui Mykolui Brazauskui.

 

VIDEO: ALINA ORLOVA / CHUDESA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius