Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 04

Amy Winehouse ir Tony Benneto daina bus išleista labdarai

Džiazo dainininko Tony Bennetto ir velionės Amy Winehouse duetas bus išleistas kaip singlas, už jį gautos pajamos bus perduotos į labdaros fondą, kurį įsteigė atlikėjos tėvas, pranešė T.Bennetto atstovė.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Body and Soul“, kurią įrašė A.Winehouse ir T.Bennettas, – 27 metų dainininkės, netikėtai mirusios liepos 23 dieną, vienas paskutiniųjų darbų.

Ekspertai kol kas neišsiaiškino, kokia yra oficiali Britanijos soulo dainininkės, kovojusios su priklausomybe nuo alkoholio ir narkotikų, mirties priežastis. Aktorės tėvas Mitchas Winehouse`as (MičasVainhausas) pradėjo steigti pagalbos žmonėms, norintiems atsisakyti vartoti narkotikus, fondą.

Lėšos už įrašytą dainą „Body and Soul“, kuri bus išleista kaip singlas, bus perduotos į fondą, pareiškė T.Bennetto atstovė  Liz Rosenberg.

Daina taip pat pasirodys T.Bennetto diske „Duets II“, kurį išleisti numatyta šių metų rugsėjo 20 dieną.

T.Bennettas, žinomas Amerikos estradinių ir džiazo kompozicijų atlikėjas, ne kartą pelnęs  apdovanojimą „Grammy“, išgarsėjo tokiomis dainomis kaip  „I Left My Heart in San Francisco“ ir „Rags to Riches“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius