Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 24

Atšauktas Kaune turėjęs vykti Kim Wilde ir Belinda Carlisle koncertas

Nemaloni žinia legendinių atlikėjų Kim Wilde ir Belinda Carlisle gerbėjams – vienintelis jųdviejų koncertas, turėjęs įvykti spalio 29 dieną – atšauktas.
Belinda Carlisle ir Kim Wilde
Belinda Carlisle ir Kim Wilde / Koncerto organizatorių nuotr.
Temos: 2 Muzika Koncertas

Kauno „Žalgirio“ arenoje turėjusios koncertuoti Kim Wilde ir Belinda Carlisle į Lietuvą visgi neatvyksta. Tai turėjo būti vienintelis ir išskirtinis jųdviejų gyvo garso koncertas Lietuvoje.

Kodėl koncertas neįvyks – dėl menkų bilietų pardavimų ar dėl kitų priežasčių, kol kas neaišku. Susisiekti su koncerto organizatoriais – VšĮ „Elite Concerts“ – atstovais Žmonės.lt nepavyko: internete nurodomas neveikiantis jų telefono numeris.

„Bilietų pasaulis“ skelbia, kad bilietus įsigiję atlikėjų gerbėjai, atsiskaitę Šiaulių, Nordea banko, kreditine kortele arba pirkę kasoje, turi kreiptis info@bilietupasaulis.lt iki lapkričio 15 dienos.

Kitiems pirkusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Šiems bilietų pirkėjams pinigai bus pervesti iki 2016 metų lapkričio 1 dienos.

VIDEO: Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth (Official Music Video)
VIDEO: Kim Wilde - Kids in America (1981)

Apie atlikėjas

Legendinio šeštojo dešimtmečio britų rokenrolo atlikėjo Marty Wilde‘o ir jo žmonos Joyce‘ės – vienos iš „The Vernons Girls“ atlikėjų dukra – Kim Wilde apžavėjo savo klausytojus singlais: „Chequered Love“, „Water On Glass“, „Cambodia“, „View From A Bridge“, „You Keep Me Hangin’ On“ – šis pelnė pasaulinę šlovę, o JAV užkariavo pirmąją vietą – „Another Step (Closer To You)” (duetas su Junior Giscombe), „You Came“, „Never Trust A Stranger“ ir „Four Letter Word“.

1983-aisiais Kim laimėjo geriausios britų atlikėjos moters BPI apdovanojimą. Tuo tarpu „gyvų“ pasirodymų laimėjimų sąraše puikuojasi koncertai 2 milijonų žmonių miniai penkių mėnesių trukmės ture po Europos stadijonus su Maiklu Džeksonu 1988 ir David Bowie apšildymas jo ture po Europą 1990-aisiais „Greatest Hits Stadium Tour“.

Tuo tarpu Belinda Jo Carlisle pradėjo savo solinę karjerą 1986 metais. Vienas iš sėkmingiausių albumų buvo „Runaway Horses“. Šis albumas 1989-siais užėmė 4 vietą Jungtinėje Karalystėje ir 3 vietą JAV, patvirtindamas neblėstantį Belindos populiarumą. Pirmasis singlas „Leave a Light On“ tik per plauką nepateko į Top 10 JAV – liko vienuoliktoje vietoje, tačiau Jungtinėje Karalystėje pateko į Top 5.

Antrasis singlas „Summer Rain“ nepateko į Top 20 (pakilo iki 23 vietos) 1990-ųjų pavasarį, tačiau ilgai nesitraukė iš Top 75 ir, galbūt netikėta, tačiau buvo vienas iš pelningiausių singlų tais metais. Tą rudenį Belindą aplankė netgi didesnė sėkmė Jungtinėje Karalystėje, kai jos „(We Want) The Same Thing“ nauja versija (dar viena daina iš „Runaway Horses“ albumo) pasiekė 6 vietą.

Koncerto organizatorių nuotr./Belinda Carlisle
Koncerto organizatorių nuotr./Belinda Carlisle
Nikolaj Georgiew nuotr./Kim Wilde
Nikolaj Georgiew nuotr./Kim Wilde

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius