Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 16

Balutytė įdainavo Kovaliovo kurtą vasarišką dainą (video)

Populiaraus televizijos projekto „Žvaigždžių duetai“ finalininkė atlikėja Giedrė Balutytė muzikos mylėtojams siūlo naujausią savo dainą „Būk mano saule“. Tai – jau trečiasis sodraus balso savininkės radijo singlas. Lietuvos radijo stočių eteryje skamba ankstesni Giedrės kūriniai – „Noriu“ bei duetas su Giedriumi Leškevičiumi „Švenčiam laimę“.
Giedrė Balutytė ir Vladas Kovaliovas
Giedrė Balutytė ir Vladas Kovaliovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Giedrė džiaugiasi, kad nepraėjus nė mėnesiui po „Žvaigždžių duetų“ projekto pabaigos ji suskubo įrašyti naujausią savo dainą.

„Projekte labai sėkmingai dainavau duetu su Viliumi Tarasovu. Džiaugiuosi, kad tiek žmonių mus palaikė ir teko susikauti projekto finale. Neslėpsiu, geras pasirodymas „Žvaigždžių duetuose“ ir geri muzikos žinovų vertinimai, kritika, tik paskatino judėti toliau, muzikuoti, kuo greičiau įrašyti naują savo dainą“, – teigė atlikėja.

Daina „Būk mano saule“, anot Giedrės, yra šiek tiek kitokia nei ankstesni jos dainuoti kūriniai. Po „Žvaigždžių duetų“, kur galėjau išbandyti skirtingos stilistikos, sudėtingumo muziką, šįkart nusprendžiau pasiūlyti lengvą, populiaraus disco stiliaus, geros nuotaikos kupiną bei užvedančią vasarišką dainą“, – kalbėjo atlikėja.

Beje, muzikos ir žodžių autorius, Giedrės Balutytės bičiulis, Vladas Kovaliovas, aranžuotės autorius – Aleksandras Jerochinas.

VIDEO: Giedrės Balutytės daina -- Būk mano saulė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius