-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 09 26

Besiskirstanti grupė „69 danguje“ pristato paskutinį kūrinį „Nutylėta meilė“

Grupė „69 danguje“ šią savaitę klausytojams dovanoja savo naują ir, ko gero, paskutinę dainą pavadinimu „Nutylėta meilė“, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

„Tai daina, kurioje atsispindi visas mūsų septynerių metų gyvenimas su džiaugsminga ir daug žadančia pradžia, pilnom koncertų salėm, gerbėjų laiškais, šypsenom ir palaikymu, bet ir neišvengiama pabaiga. Tiesą sakant, tai nėra visiška pabaiga, sakytume, tai tyla prieš audrą. Mes skelbiam pertrauką“, – pristatydamos kūrinį teigė merginos.

Grupės lydėrė Karina Krysko dėl visiems žinomų gyvenimo pasikeitimų – greit gimsiančio vaikelio – ateinančiais mėnesiais norėtų ramybės, namų šilumos ir mylimo vyro dėmesio. Nijolė Pareigytė žada keliauti ir įgyvendinti vieną didžiausių savo svajonių – aplankyti Meksiką ir Pietų Ameriką. Goda Alijeva kartu su šeima kuriam laikui išvyksta į Ukrainos sostinę Kijevą, o Ingrida Martinkėnaitė pagaliau nori pasijusti tikra, kaip ji pati sakė, „full time“ (angl. „viso laiko“) mamyte.

Dainos „Nutylėta meilė“ autorės – visos keturios grupės merginos.

„Į šį kūrinį sudėjome savo širdis. Svarbiausia, ką norėjome pasakyti šita daina, yra tai, kad jaučiame didžiulę pagarbą ir meilę savo klausytojams bei gerbėjams. Ir nors jūs šimtus kartų esat girdėję mus prisipažįstant meilę, tačiau neužtektų ir milijono norint išsakyti, ką iš tiesų jaučiame. Mes jaučiame nutylėtą meilę...“ – kalbėjo grupės narės.

Portalo 15min.lt skaitytojus raginame savo nuomonę apie šią dainą išreikšti apklausoje ir komentaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius