Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 06

Bilietus į Robbie Williamso koncertą Kaune galima pirkti jau dabar: lapkričio 7 d. laukti nereikia

Nors skelbiama, kad oficiali prekyba bilietais į balandžio 5-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantį Robbie Williamso koncertą prasidės tik penktadienio rytą, gudresni atlikėjo gerbėjai bilietus perka jau šiandien.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Oficialiai skelbiama, kad bilietai į britų muzikos superžvaigždės vienintelį koncertą Lietuvoje jau nuo lapkričio 7 dienos 10 valandos ryto bus platinami visose „Ticketpro“ kasose ir internetu. Bilietų kainos bus didelės – nuo 69 eurų (238,29 litų).

Tačiau apsukresni muzikanto gerbėjai džiaugiasi įsigiję bilietus jau dabar: pasirodo, tam tereikia apsilankyti oficialioje Robbie Williamso interneto svetainėje, užsukti į skiltį „bilietai“ ir pasirinkti norimą koncertą. O kai pasirenki pirkti bilietą į pasirodymą Kaune, atsiduri oficialioje „Ticketpro“ svetainėje

„Tokia iniciatyva prekiauti bilietais iš anksto užsiima pats atlikėjas. Tuo tarpu Lietuvoje mes oficialų leidimą parduoti bilietus turime tik nuo rytojaus, lapkričio 7-osios“, – sakė A.Karablikovas. 

Kaip Žmonės.lt paaiškino koncertą organizuojančios agentūros „Live Nation Lithuania“ atstovas Aleksandras Karablikovas, ištikimiausi R.Williamso gerbėjai bilietus iš tiesų gali įsigyti anksčiau, nei nuo lapkričio 7-osios, mat dalis bilietų parduodama per atlikėjo svetainę.

Tie, kurie šiame portale prisiregistravę, ryte sulaukė laiško apie prasidėjusią prekybą ir suskubo nusipirkti bilietus dieną anksčiau. Būtent per R.Williamso svetainę bus parduota daugiau nei pusė bilietų į atlikėjo šou Kaune, čia bilietus gali nusipirkti gerbėjai iš viso pasaulio šalių.

„Tokia iniciatyva prekiauti bilietais iš anksto užsiima pats atlikėjas. Tuo tarpu Lietuvoje mes oficialų leidimą parduoti bilietus turime tik nuo rytojaus, lapkričio 7-osios“, – sakė A.Karablikovas.

Atstovas pridūrė, kad bilietai į koncertą Kaune čia – jokia išimtis, mat R.Williamsas tokią pat praktiką taiko parduodamas bilietus į visus savo šou.

O dabar Robbie Williamso jums siunčiama vaizdo žinutė:

Robbie Williams – ID before Let Me Entertain You Tour annoucement – Kaunas, Lithuania from Zalgirio arena on Vimeo.

VIDEO: Robbie Williams - Feel
VIDEO: Robbie Williamsas – „Candy“
VIDEO: Robbie Williamso hito „Angels“ vaizdo klipas
VIDEO: Robbie Williams | Let Me Entertain You Tour Announcement

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius