-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 07 24

„Biplan“ minialbumo sutikimas Vilniuje – jaukus, šeimyniškas ir su trupučiu šokių

Antradienį vakarėjant Vilniaus „Vienuolyno kiemą“ užliejo grupės „Biplan“ muzikos akordai. Muzikantai čia savo gerbėjams pristatė naująjį minialbumą „Meilė“.
„Biplan“ koncerto akimirka
Maksas Melmanas / Viganto Ovadnevo nuotr.

Pilnutėliame „Vienuolyno kieme“ vargiai buvo įmanoma rasti laisvų vietų. Vasariškas oras, atrodė, mėgautis koncertais po atviru dangumi išginė visus, dar likusius mieste. Atėjusiųjų gretose galima buvo išvysti grupės „Empti“ vokalistę Giedrę Kilčiauskienę, Arnoldą Lukošių, Aleksandrą Pogrebnojų ir besilaukiančią jo žmoną Moniką Račiūnaitę, verslininkę Rasą Martens, Igorį Kofą, vadybininką Martyną Tylą, „Pinup Girls“ narę Simoną Šermukšnytę, grupės „Mark Fiction“ vokalistą Žilviną Sebeiką ir kitus.

Viganto Ovadnevo nuotr./Biplan koncerto akimirka
„Biplan“ koncerto akimirka

Ypač daug vilniečių išgirsti „Biplan“ atkeliavo su šeimomis, tad atmosferą skaidrino ir aplink zujantys vaikai. Iš lėto su kiekviena „Biplan“ daina vis labiau įsisiūbuojanti publika antrojoje koncerto dalyje jau nebesidrovėjo ir palinguoti į taktą, o senieji grupės hitai nepaliko abejingų.

Karščiausios grupės gerbėjos priėjusios prie pat muzikantų negailėjo šokių, kratomų plaukų ir plojimų, suteikdamos koncertui daugiau rokeriško atspalvio.

Naująją „Biplan“ kompaktinę plokštelę „Meilė“ sudaro per pastaruosius dvejus metus įrašyti, radijo stotyse skambėję, bet dar neišleisti grupės kūriniai: „Plius/Minus (Viskas bus gerai)“, „Meilė“, „Ji sako“, „Fizika“, ir keli jų remiksai, kuriuos sukūrė ArtG, Hiiso ir Virus J.

„Šiomis dainomis noriu klausytojams suteikti pozityvo ir šviesių minčių. Meilė, kaip ir viskas, kas yra genialu, yra labai paprasta“, – dar pries koncertą sakė grupės vokalistas Maksas Melmanas.

„Vienuolyno kiemo“ lankytojai po grupės pasirodymo naująjį minialbumą „Meilė“ galėjo įsigyti iš čia pat pastatyto raudono gražuolio „VW Beetle“, o atkakliausi net gavo „Biplan“ vyrų parašus.

Viganto Ovadnevo nuotr./Biplan
Viganto Ovadnevo nuotr./„Biplan“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius