Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 04

„Bliuzo naktų“ muzikantai užgrojo ežero vandenyje

Ypač karštą antrąją festivalio „Bliuzo naktys“ dieną muzikantai surengė improvizuotą koncertą tiesiog ežere. Festivaliautojams toks akibrokštas tapo puikia atgaiva.
Antroji festivalio „Bliuzo naktys 2015“ diena
Antroji festivalio „Bliuzo naktys 2015“ diena / Martyno Siruso nuotr.

Varniuose, Lūksto ežero pakrantėje vykstantis festivalis vilniečiams „Mood Sellers Band“ įsimins kaip viena išskirtinių koncertinių vietų. Su visais savo pučiamaisiais instrumentais įbridę į vandenį jie surengė itin nuotaikingą muzikinį šou.

Minia apsupo atlikėjus ežere, o jiems išbridus į krantą sekė iš paskos kaip beprotiška, smagi procesija.

Didžiojoje festivalio scenoje „Mood Sellers Band“ koncertavo penktadienį. Šeštadienio vakarą savo pasirodymui ruošiasi „Baltasis Kiras“, „Garbanotas Bosistas“, vokietis Jesperas Munkas, autobusu prie pat scenos atvažiavę Latvijos rokenrolistai „R‘n‘r KEKSI Band & Orkestra“, taip pat latviai LBB, kurie koncertuos su nigeriete Justina Lee Brown ir kiti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Antroji „Bliuzo naktų“ diena: „Garbanoto bosisto“ dėmesys Arinai ir seksualioji Justina Lee Brown

Garso patikrinimo metu muzikantai avi paplūdimio šlepetes, jų galvas puošia skarų tiurbanai. Savo įvaizdžiu jie įsilieja į spalvingą minią.

Festivalyje šėlsta ir geltonai spalvai ištikimi animacinio filmo „Pakalikai“ gerbėjai, ir plazdantiems sijonams ištikimos romantikės, senaisiais „VW Beatles“ suvažiavę istorinių automobilių savininkai ir skrybėlėti miesto dendžiai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmą kartą „Bliuzo naktis“ aplankęs Aleksandras Pogrebnojus: „Festivalis man sukėlė pasitikėjimą“

Populiariausias drabužis – maudymosi kostiumėlis, jam nedaug nusileidžia dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus kurti festivalio marškinėliai su ragana, skrendančia ant gitaros.

Visą dieną festivalio zonoje vyksta aktyvios pramogos: krepšinis, tinklinis, burbulinis futbolas, vandeny galima išbandyti irklentes, paplaukioti valtele ar vandens dviračiais. Antrosios pusės ieškantis jaunimas dalyvavo „greituosiuose pasimatymuose“, su augintiniais į „bliuzus“ atvykusieji susirinko į šunų lenktynes.

TAIP PAT SKAITYKITE: Festivalyje „Bliuzo naktys“ – spalvinga publika ir geros muzikos dozė su ryškiausiomis žvaigždėmis

Apie „Bliuzo naktis“ ne vienam primins kelias dienas išliekanti laikinoji tatuiruotė, indiški chna raštai. Įsimins ir muzikinė nuotaika, - itin gausi ir įvairiaspalvė programa nepalieka abejingų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius