Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 06

Brito Jameso Arthuro šou Vilniuje apšildys lietuviško „X Faktoriaus“ žvaigždės

Jau šį penktadienį, rugpjūčio 8 dieną, į Vilnių atvyksta dainininkas Jamesas Arthuras. Britų „X Faktoriaus“ laimėtojas surengs debiutinio albumo „James Arthur“ įspūdingą šou. Puiki žinia lietuviškojo „X Faktoriaus“ gerbėjams: talentingojo brito pasirodymą apšildys projekto antrojo sezono laimėtojas Žygis ir finalininkė Anžela. Juos iš daugybės kandidatų atrinko Jamesas Arthuras koncertinio turo komanda. Lietuvaičiai ir jaudinasi, ir didžiuojasi tapsiantys išskirtinio šou dalyviais.
Anžela Adomovič, Jamesas Arthuras, Žygimantas Gečas
Anžela Adomovič, Jamesas Arthuras, Žygimantas Gečas / TV

„Kai sužinojau, jog turėsiu progą užlipti ant vienos scenos su Jamesu Arthuru, iš pradžių nepatikėjau“, – prisipažįsta lietuviškojo „X Faktoriaus“ laimėtojas Žygis. Vaikinas labai laukia savo pasirodymo ir neslepia jaudulio: „Aš nuolat stebiu Jameso pasirodymų video internete. Jis mano vienas mėgstamiausių atlikėjų, taigi ši proga yra kažkas nerealaus. Pasirodo, svajonės pildosi. Viso to nebūtų, jeigu nebūčiau sudalyvavęs „X Faktoriuje.“

Ne tik „X Faktoriuje“, bet ir TV3 projektuose „Mano geriausia draugė“, „Meilė ar pinigai?“ dalyvaujanti Anžela sako, kad šie metai jai – ypatingi: „Dalyvauju įvairiuose projektuose, daug keliauju, susipažįstu su žinomais žmonėmis. Dėkoju „X Faktoriui“, nes nuo jo viskas prasidėjo. O dabar teks garbė susipažinti su James Arthur. Esu labai laiminga, sunku net patikėti tuo. Prieš metus, kai klausiausi šio garsaus dainininko atliekamų dainų, pasvajodavau, kad kada nors aš užlipsiu kartu su James Arthur ant vienos scenos. Dabar tai virs realybe. Ir kol kas ja sunku patikėti!“ 

VIDEO: James Arthur - Recovery

Jamesas Arthuras yra muzikos pardavimų rekordininkas, lyginant su kitais talentų šou „X Faktorius“ laimėtojais. Jis laikomas vienu talentingiausių šių dienų jaunų muzikantų. Jameso turą Baltijos šalyse pradėjo koncertu Taline vakar, rugpjūčio 5 dieną, o rytoj, rugpjūčio 7-ąją, keliaus į Rygą ir aplankys Vilnių rugpjūčio 8-ąją. Vilniuje šou vyks „Forum Palace Galaxy“ salėje.

Kartu su Jamesu Arthuru į Lietuvą keliauja beveik 20 žmonių komanda, užtikrinsianti aukštą koncerto kokybę. Vien koncertinio turo įrangai sutalpinti prireikė kelių sunkvežimių. Koncerte skambės hitais tapę kūriniai „Impossible“, „Recovery“, „You‘re Nobody ‘Til Somebody Loves You“ ir kiti debiutinio albumo kūriniai.

VIDEO: James Arthur - Get Down

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius