-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 08 19

Buvęs krepšininkas Deividas Nazarovas su atlikėju Shaka Mc Cray pristato naują dainą

Didžiulės perspektyvos krepšinyje, didelis potencialas – tokį, prieš penketą metų, ne retas galėtų prisiminti Deividą Nazarovą. Tačiau sportininkų šeimoje užaugęs Deividas nusprendė savo gyvenimo kelią pasukti į muziką.
Deividas Nazarovas
Deividas Nazarovas / Stop kadras

Prisistatantis Dave Nazza slapyvardžiu, prodiuseris bei didžėjus – D.Nazarovas – jau dabar yra žinomas ne tik Lietuvoje bet ir užsienio šalyse, kurių radijo stotys savo klausytojams jau leidžia išgirsti naująjį kūrinį – „Summer vibe“.

Kaip teigia pats Deividas, muzikos kūrybai nemažai įtakos turi jo gyvenamoji vieta – Briuselis: „Šiuo metu gyvenu Belgijoje, nes ši šalis yra tikras elektroninės muzikos centras, – atvirauja didžėjus, – Taip pat tenka ir daug keliauti, pamatyti įvairias šalis, kultūras. Iš kelionių visuomet stengiuosi pasisemti kaip galima daugiau patirties: bendrauju su užsienio didžėjais, prodiuseriais ir atlikėjais.“

Stop kadras/Deividas Nazarovas
Stop kadras/Deividas Nazarovas

Panašu, kad jaunojo prodiuserio Nazza kelionės bei pažintys duoda savų vaisių: „Labai džiaugiuosi, kad šiame kūrinyje vokalo partiją atlieka užsienyje gerai žinomas atlikėjas Shaka Mc Cray. Jo tėvas – George McCrae, garsios dainos „Rock your baby“ (1974m.) autorius, – pasakoja Deividas. – Dirbdamas studijoje Olandijoje netiktai susipažinau su Shaka. Išgirdęs jo vokalo galimybes, nieko nelaukęs pasiūliau kartu įrašyti dainą“, – apie bendradarbiavimo subtilybes atvirauja Dave Nazza.

VIDEO: Dave Nazza - Summer Vibe ft. Shaka Mc Cray

D.Nazarovas teigia, kad kuriamos dainos yra valdomos tuometinių emocijų: „Visas dainas kuriu atsižvelgdamas į tuo metu užplūstančias emocijas, kasdienius išgyvenimus. Tokiu būdu, kiekvienas klausantysis, kūrinyje gali atrasti ir save“, – apie saviraišką dainose kalba Deividas.

Sparčiai kylant į užsienio šalių muzikos padanges, Dave Nazza pripažįsta, kad anaiptol nepamiršta ir Lietuvos: „Mano tikslas yra pasiekti kuo daugiau lietuvių širdžių, nes groti savo gimtinėje – didžiausias džiaugsmas bei įvertinimas, – pasakoja prodiuseris, – tačiau, taip pat nemažus tikslus keliu ir užsieniui. Noriu, kad kuo daugiau šalių išgirstų mano kuriamas dainas. Dėl šios priežasties dainos kuriamos anglų kalba.“

Stop kadras/Deividas Nazarovas
Stop kadras/Deividas Nazarovas

Siekdamas savo svajonės, Deividas atvirauja, kad kiekvieną kartą stengiasi atrasti įdomius ir talentingus atlikėjus iš užsienio, kurie nauju skambesiu vis praturtintų kuriamas dainas: „Šiuo metu dainos jau pasiekė ir tarptautinius radijus ir jau vyksta derybos dėl renginių įvairiose pasaulio šalyse jau šiais metais“, – darbo pasiekimais džiaugiasi Dave Nazza.

Tačiau jaunasis prodiuseris ir didžėjus neslepia užmojų dainas kurti ir su atlikėjais iš Lietuvos: „Šiuo metu iš tikrųjų yra planų dainas kurti su lietuviais atlikėjais. Su keliais jau yra vedamos derybos, – smalsumą kursto Deividas, – Taip pat visada ieškau ir neatrastų talentų, kurie atsiskleistų mano kuriamoje muzikoje.“

Stop kadras/Deividas Nazarovas
Stop kadras/Deividas Nazarovas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius