Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 28

Christina Aguilera ir Meksikos žvaigždė Alejandro Fernandezas pristatė vaizdo klipą baladei „Hoy Tengo Ganas De Ti“

Christina Aguilera ir Meksikos žvaigždė Alejandro Fernandezas pristatė ispaniškos baladės „Hoy Tengo Ganas De Ti“ vaizdo klipą, kuriame dainininkė didžiuodamasi demonstruoja sulieknėjusį kūną.
Christina Aguilera „Hoy Tengo Ganas De Ti“ vaizdo klipe
Christina Aguilera „Hoy Tengo Ganas De Ti“ vaizdo klipe / Kadras iš „YouTube“

Ispanakalbius gerbėjus Christina Aguilera pradžiugino gegužę pristačiusi ispanišką baladę, kurią atliko kartu su vienu geriausių Meksikos dainininkų Alejandro Fernandezu. Daina „Hoy Tengo Ganas De Ti“ yra skirta naujai Meksikos telenovelei „La Tempestad“.

Kadras ia YouTube/C.Aguilera ir A.Fernandezas
Kadras iš „YouTube“/C.Aguilera ir A.Fernandezas

Šiuo metu „Hoy Tengo Ganas De Ti“ yra numeris vienas Meksikoje, o Ispanijoje populiariausių dainų tope yra penktoje vietoje.

Šią savaitę pristatytame vaizdo klipe Christina Aguilera vilki vien juodą liemenėlę, pabrėžiančią įspūdingą krūtinę, ir itin aptemptą sijoną aukštu liemeniu. Vėliau dainininkė apsivelka elegantišką juodą suknelę.

„Chritina turi nuostabų balsą – saldų, bet labai stiprų ir jausmingą. Esu labai patenkintas ir didžiuojuosi rezultatu“, – apie bendrą dainą kalbėjo 42-ejų Alejandro Fernandezas.

VIDEO: Christina Aguilera ir Alejandro Fernandezas – „Hoy Tengo Ganas De Ti“

JAV gimusios 32-ejų Christinos Aguileros tėvas yra iš Ekvadoro kilęs Fausto Xavieras Aguilera. Dainininkė anksčiau yra sakiusi, kad ji nemoka laisvai kalbėti ispaniškai, tačiau stengiasi neatitrūkti nuo savo šaknų. 2000-aisiais dainininkė buvo išleidusi ispaniškų dainų albumą „Mi Reflejo“, o 2006-aisiais kartu su garsiuoju Italijos tenoru Andrea Bocelli dainininkė ispaniškai dainavo romantišką baladę „Somos Novios“.

Meksikos pažiba Alejandro Fernandezas jau turi patirties dirbdamas su pasaulinio garso žvaigždėmis – 2007-aisiais telenovelei „Zoro. Špaga ir rožė“ (org. „Zorro, La Espada y la Rosa“), kurią rodė viena Lietuvos televizijų, pagrindinę dainą „Amor Gitano“ jis atliko kartu su dainininke Beyonce.

Kadras ia YouTube/Christina Aguilera Hoy Tengo Ganas De Ti vaizdo klipe
Kadras iš „YouTube“/Christina Aguilera „Hoy Tengo Ganas De Ti“ vaizdo klipe

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius