Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 21

„D‘mask“ nariai dėl vaizdo klipo ant molo rizikavo savo gyvybėmis

Šią savaitę dvi dienas kovodama su rudeninio pajūrio šalčiu, grupė „D‘mask“ filmavo vaizdo klipą naujausiai savo dainai „Full of you“. Vienas iš pagrindinių vaizdų buvo kuriamas ant įspūdingo Klaipėdos pajūrio molo, kai įpusėjus darbams užklupo lietus. Įslidinęs molo akmenis jis sukėlė riziką muzikantams nugarmėti jais žemyn.
„D‘mask“
„D‘mask“ / Jurgio Eidikio nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Vienu metu pradėjome slysti į vandenį, manėme, kad šįkart būsime prisieksperimentavę“, – su šypsena vaizdo klipo filmavimo užkulisius prisimena vienas iš grupės narių Audrius Pakšys. Tačiau jis įsitikinęs, kad dėl idėjos ir gerbėjų verta pasistengti, tik ieškant įvairių sprendimų reikia būti atsargesniems.

Grupės nariai vieningai tvirtina, kad galutinį vaizdo klipo variantą nori matyti išpildytą profesionaliai – tiek menine idėja, tiek kokybišku vaizdu.

„Vykstant filmavimui teko nemažai aukotis. Buvo filmuojamas saulėtekis, tad paryčiais ne jaukiai vartėmės lovose, o apsikabinę vaizdo kameras vaikštinėjome Klaipėdos paplūdimiu. Vakare taip pat bandėme pagauti jūroje skęstančios saulės epizodą“, – pasakoja A.Pakšys. Pasak jo, rudeniški orai, ypač prie jūros, vertė trypčioti ir gūžtis nuo šalčio.

Prieš tris savaites pristatytos naujos dainos „Full of you“ akordai įsirėmino „D‘mask“ gerbėjų atmintyje, todėl grupė vieningai nutarė sukurti ir vaizdo klipą.

Pasak muzikos grupės narių, kadangi artėja žiema, o viską norėjosi filmuoti lauke, iškart buvo sudėliotas veiksmų planas. „Scenarijus tarsi pats savaime pasirašė vos tik pradėjus kalbėti apie vaizdo klipą. Daina „Full of you“ yra apie jausmus, todėl siužetas idealiausiai tiko pajūriui. Įsimylėjėliai dažnai išpažįsta savo meilę prie jūros“, –  apie vaizdo klipą pasakoja vokalistė Liana Sapegina.

Anot jos, klipe bus daug simbolių, puikiai derančių prie jausmingo dainos teksto. Viena iš svarbiausią vaidmenį klipe atliksiančių metaforų yra saulė, kuri bus parodoma net keliais rakursais. O meilės jausmą įkūnys šokėja. „Tikriausia kiekvienas žmogus bent kartą gyvenime buvo ar yra įsimylėjęs ir žino, kad meilė dovanoja neapsakomą džiaugsmą. Tačiau kartu ji ir labai trapi“, –  savo mintimis dalijasi A. Pakšys.

Pastaruoju metu sparčiai savo gerbėjų gretas didinanti alternatyviosios muzikos grupė „D‘mask“ vaizdo klipą dainai „Full of you“ ketina pristatyti rudens pabaigoje arba prasidėjus žiemai. Tai bus išankstinė kalėdinė dovana klausytojams.

VIDEO: D'Mask - Full of You (Audio)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius