Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 30

Dainininko Robino Thicke'o žmona neprieštaravo dėl apsinuoginusių manekenių jo vaizdo klipe

JAV ritmenbliuzo žvaigždė Robinas Thicke'as neplanavo išleisti savo dainos „Blurred Lines“ vaizdo klipo versijos „tik suaugusiems“, kurioje matomos pusnuogės manekenės, besisukiojančios aplink dainininką ir reperius Pharrellą bei T.I.
Robinas Thicke'as
Robinas Thicke'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Žmona

Tačiau jam apsispręsti padėjo draugai ir žmona aktorė Paula Patton.

„Kai iš pradžių gavau abu vaizdo klipus, man jie abu patiko, tačiau pagalvojau, kad pirmasis yra labai geras ir kad mes išleisime tik jį, neišleisdami antrojo. Tuomet pradėjau leisti jį savo draugams ir savo damai, ir visi tiesiog pagalvojo, jog jis nuostabus, – atlikėjas sakė duodamas interviu ketvirtadienį. – Tai juk pramoga.“

Seksualus R.Thicke'o vaizdo klipas buvo paskelbtas internete antradienį ir portale „YouTube“ iki šiol buvo peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų. Originali versija, pritaikyta vaikams ir paaugliams, debiutavo praeitą savaitę ir buvo peržiūrėta daugiau nei 800 tūkst. kartų.

36 metų dainininkas sakė, kad mintis panaudoti apsinuoginusias manekenes šovė klipo režisierei Diane Martel.

„Jeigu tai smagu ir merginos jaučiasi patogiai, iškrėskim ką nors kvaila. Surizikuokime“, – ragino R.Thicke'as.

Dainininkas sakė, kad jo žmona neprieštaravo dėl manekenių filmavimo aikštelėje, ir teigė, kad atsiklausė jos leidimo: „Aišku, jog jeigu jai nebūtų patikę, nebūčiau jo paskelbęs.“

„Blurred Lines“ įtraukta į R.Thicke'o šeštąjį albumą, kuris bus išleistas ateinančią vasarą. Atlikėjas sakė dėl užimtumo rengiant šį albumą negalėsiantis dalyvauti antrąjį sezoną ketinamame rodyti televizijos BET realybės šou „Tikri Holivudo vyrai“ (Real Husbands of Hollywood), į kurį taip pat įtrauktas komikas aktorius Kevinas Hartas. Pirmasis šio populiaraus šou sezonas neseniai baigėsi.

„Stengėmės tai išspręsti. Man tas šou išties patinka; patinka būti tame šou. Tiesiog taip susiklostė, kad jie turėjo filmuoti tuo pačiu laiku, kai mano albumas buvo baigiamas“, – aiškino R.Thicke'as, pridūręs, kad taip pat parašė scenarijų vienam trumpametražiam filmui ir kad jį pats režisuos. „Buvo tiesiog per daug reikalų, kad sugrįžčiau“, – teisinosi jis.

Kuriant „Grammy“ laureato naują albumą prisidėjo garsūs prodiuseriai, tarp jų atlikėjas will.i.am ir grupės „The Cataracs“ nariai. R.Thicke sakė taip pat pasikvietęs reperius 2 Chainz, Kendricką Lamarą ir A$AP Rocky.

R.Thicke'as, kurio kūriniuose vyrauja ritmenbliuzo melodijos, taip pat yra žinomas dėl savo seksualių kūrinių bei didžiausių hitų, tokių kaip „Lost Without U“ ir „Sex Therapy“. Dainininkas Justinas Timberlake'as neseniai buvo lyginamas su šiuo atlikėju, nes jo naujame „The 20/20 Experience“ taip pat skamba ritmenbliuzo, soul ir popmuzikos melodijos.

Galbūt R.Thicke'as nustatė naują madą? „Žinot, esu daugelio mėgdžiojamas, – atlikėjas atsakė juokdamasis. – Nesu girdėjęs to albumo, tačiau girdėjau pirmąjį singlą. Mielas ritmas. Man jis patinka.“

VIDEO: Robin Thicke – „Blurred Lines“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius