-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 02

Deividas Žygas pristato savo eurovizinę dainą „Only You“ ir vaizdo klipą

Atlikėjas ir dainų autorius Deividas Žygas (21) pirmasis iš visų nacionalinės atrankos dalyvių pristato Eurovizinę dainą „Only You“. Šią dainą jis kūrė bei aranžavo.
Deividas Žygas
Deividas Žygas / Asmeninio albumo nuotr.

Anot atlikėjo, šiais metais jis viską daro ir planuoja visiškai kitaip, ir tikina, kad atsižvelgia į pernai padarytas klaidas.

„Nors pats esu ne tik atlikėjas, bet ir dainų autorius, tačiau pernai dainą rinkausi iš kitų kompozitorių pateiktų dainų. Išsirinkau švedų dainą, nes tuo metu ne tik atrodė, kad ji tinkamiausia man, tačiau ir nelabai buvo laiko. Deja, bet šis metodas nebuvo sėkmingas. Kiek kalbame su kitais atlikėjais ir dainų autoriais, visada yra geriausia atlikti dainą, kurią pats ir sukūrei, į kurią įdėjai daug darbo bei išgyvenimų. Tad šiais metais pasinaudosiu šia galimybe ir atliksiu autorinę dainą, į kurią įdėjau didelę dalį pastangų“, – teigė dainininkas.

Deividas Žygas sako, kad šiais metais jis labai ruošiasi „Eurovizijos“ atrankų filmavimams ir stengiasi kuo kokybiškiau pateikti konkursinę dainą: „Kaip minėjau, šiemet pakeičiau strategiją. Šią dainą ruošiu jau nuo vasaros pabaigos. Pirmasis iš visų atrankos dalyvių ne tik pristatau, bet ją pristatau kartu su vaizdo klipu. Taip pat šią dainą bus galimybė išgirsti ir „Spotify“ bei „Deezer“ muzikos platformose. Turiu profesionalią komandą, su kuria yra didžiulė garbė man dirbti, ir didelį ačiū norėčiau pasakyti Monikai Musteikytei bei Pauliui Gleščinskui, kurie iš tikrųjų stipriai prisidėjo prie šio projekto kūrimo“.

VIDEO: Deividas Žygas - „Only You“ (Official video)

Dainininkas tikisi, kad šiais metais sulauks didelio klausytojų palaikymo ir nori visus pakviesti jau gruodžio 10 dieną 22 valandą į „Tres Baracudos Pub“, kur oficialiai pristatys šių metų eurovizinę dainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius