-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 12 01

Deivydas Zvonkus su mylimąja Katažina Nemycko pristato kalėdinę dainą

Ketvirtadienio rytą 15min.lt pasiekė bendra Deivydo Zvonkaus ir jo mylimosios Katažinos Nemycko daina „Aš tikiu Kalėdų stebuklu“, kuria dalinamės su visais skaitytojais.
Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus
Katažina Niemycko ir Deivydas Zvonkus / LNK nuotr.

Šilta, smagi ir lengva daina... Ypač tinkanti artėjant gražiausiai žiemos šventei. Nesunku atspėti, kad dainos „Aš tikiu Kalėdų stebuklu“ autorius – pats Deivydas. 34-erių kompozitorius kūrė ir dainos žodžius, ir muziką.

Pirmojo bendro kūrinio su Katažina įrašai, pasak D.Zvonkaus, studijoje ėjosi kaip iš pypkės, sklandžiai. „Viskas sekėsi puikiausiai“, – 15min.lt patikino kompozitorius.

D.Zvonkus teigė, kad idėją sukurti bendrą kalėdinę dainą jam kilo besiklausant aplinkinių komentarų ir siūlymų.

„Tokį dalyką siūlė gal dvidešimt skirtingų žmonių. Visiems tai atrodė labai logiška. Aš sutikau su ta nuomone, nes jei visiems taip atrodo, tai vadinasi, kad dabar yra mūsų laikas. Pagalvojome – kodėl gi ne?“ – teigė dainų kūrėjas.

Muzikanto teigimu, ši daina yra tarsi duoklė visam šventiniam periodui bei būdas lengviau įsijausti į kalėdinę nuotaiką.

„Skiriu duoklę šventinei nuotaikai. Prie mano namų esantis prekybos centras jau eglėmis pasidabinęs nuo lapkričio pabaigos, tai ir aš bandau po truputį įsilieti į tą gal šiek tiek dirbtinę, bet visgi pozityvią energetinę erdvę“, – tvirtino po truputį Kalėdų dvasią pradedantis jausti Deivydas.

Vyras tikina kol kas neturintis planų naujoms bendroms dainoms su Katažina. „Geriausi dalykai kyla ekspromtu, tikrai nieko neplanuoju, bet jeigu norėsis – neatsisakyčiau“, – kalbėjo D.Zvonkus.

„Gera šalia turėti žmogų, su kuriuo, kaip liaudies sakoma, gali dalytis ne tik džiaugsmais, bet ir vargais, ne vien buitimi, bet ir darbais, kurių ypatumus abu puikiai žinome. Smagu bendromis jėgomis bandyti ką nors sukurti“, – neseniai žurnalui „Žmonės“ atviravo 31-erių Katažina Nemycko.

Dainininkų porą netrukus išvysime TV projekte „Chorų karai“. Katažina kaip generolė į kovą ves Vilniaus krašto chorą, o jai pagalbą žada mylimasis Deivydas.

„Chorų karai“ prasidės po Naujųjų, o dabar siūlome pasiklausyti Deivydo ir Katažinos dainos „Aš tikiu Kalėdų stebuklu“:

VIDEO: Deivydas ir Katazina - Aš Tikiu Kalėdų Stebuklu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius