Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 04

Didžėjus Davidas Guetta surengs įspūdingą šou Rygoje

Spalio 17 d. Rygos arenoje savo koncertą surengs visų laikų populiariausias prancūzų didžėjus, prodiuseris ir kompozitorius Davidas Guetta. Šiuolaikinės elektroninės muzikos stabas, įrodęs, kad didžėjaus pasirodymas gali pritraukti dešimtis tūkstančių žiūrovų, atvyksta į Rygą su nauju šou, kuris nustebins garso, šviesos ir pirotechnikos efektais. Kol kas tik didžiausių Europos šokių muzikos festivalių Tomorrowland ir Global Gathering lankytojai galėjo įvertinti šią naująją Davido Guetta programą. Pasirodymas Latvijoje yra įtrauktas į pasaulinį „David Guetta World Tour 2014–2015” gastrolinį turą.
Davidas Guetta
Davidas Guetta / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naujausias muzikanto hitas „Lovers on the Sun“ karaliauja ne tik daugelio Europos šalių radijo stočių eteryje, bet ir „Eurotop 100“ lentelės viršūnėje. Vienas iš kompozicijos bendraautorių ir prodiuserių – populiarus švedų didžėjus Avicii, vokalinę partiją šiame kūrinyje atlieka Samas Martinas, o vaizdo klipe nusifilmavo vienas žymiausių Holivudo „piktadarių” – aktorius Ray Liotta.

Per savo didžėjaus karjerą D.Guetta yra pardavęs daugiau kaip 8 mln. albumų ir daugiau kaip 40 mln. singlų. 2011 m. žurnalo „DJ Mag“ apklausos duomenimis, Davidas Guetta buvo pripažintas geriausiu pasaulio didžėjumi. Beje, remiantis to paties leidinio „Top-100“ reitingų lentele, per pastaruosius šešerius metus Davidas Guetta nė karto nenusileido žemiau 5-osios vietos! 

VIDEO: David Guetta - Lovers On The Sun (Official Video) ft Sam Martin

Jis lyderiauja ir socialiniuose tinkluose: D.Guetta turi daugiau kaip 56 mln. gerbėjų Facebooke, 15 mln. sekėjų Twitter tinkle ir 5 mln. Spotify portale. Jo vaizdo įrašai Youtube tinklalapyje peržiūrėti daugiau kaip 2 milijardus kartų. „Tai nenormalūs skaičiai! Jie – kaip ištisos šalys. Aš pats iki šiol negaliu tuo patikėti“, – sako artistas.

Prancūzų muzikantui pavyko tapti vienu sėkmingiausių šiuolaikinės muzikos prodiuseriu, su kuriuo noriai bendradarbiauja daugybė ryškiausių žvaigždžių, tokių kaip Fergie, Emeli Sande, Katy Perry, Britney Spears, 50 Cent, Pitbull, Akon, Afrojack, Avicii, Nicki Minaj, Chris Martin iš Coldplay, Pink, Jay-Z, will.i.am, David Bowie, Madonna, Rihanna, Lady Gaga, Snoop Dog ir daugelis kitų.

VIDEO: David Guetta - Titanium ft. Sia (Official Video)

Prekyba bilietais prasideda šiandien!

Šiandien, rugsėjo 4 d., prasideda išankstinė prekyba bilietais į šį grandiozinį koncertą. Pirmųjų 5000 bilietų kaina – 139 Lt, bilietus platina „Bilietų pasaulis”. Ištikimiausi D.Guetta gerbėjai galės įsigyti VIP bilietus, kuris leis jiems stebėti renginį iš geriausio matomumo vietų, esančių 103 ir 104 arenos sektoriuose, su atskiru įėjimu bei rūbine. Kitoje VIP erdvėje (LMT Business Club) nuo 18:00 iki 03:00 nakties geriausi Latvijos didžėjai kurs ypatingą vakaro atmosferą, be to VIP bilietų savinininkai turės ir daugiau privilegijų, apie kurias bus paskelbta vėliau. VIP bilieto kaina – 208 Lt.

Lietuvos žiūrovams organizuojamas ir transportas į koncertą Rygoje bei atgal. Patogus autobusas Vilniuje gerbėjų lauks prekybos centro „Panorama” autobusų aikštelėje, kauniečių – prie Pilies. Kelionės autobusu kaina – 74 Lt, bilietus galima nupirkti atskirai arba kartu su bilietu į koncertą visose „Bilietų pasaulio” kasose arba internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius