Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 22

Donatas Montvydas netikėtai atšaukė koncertą Kelmėje

Antradienio vakarą Donato Montvydo gerbėjai Kelmėje buvo nemaloniai nustebinti: nepardavęs užtektinai bilietų atlikėjas atšaukė trečiadienį miestelyje turėjusį įvykti koncertą.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Keista, tačiau bilietų iš tiesų nupirkta mažai. Kelmė – pirmas toks miestas, kur jų nupirkta nepakankamai“, – portalui Žmonės.lt sakė D.Montvydo vadybininkas Martynas Tyla. Šiuo metu abu vyrai vieši Raseiniuose, kur antradienio vakarą vyks vienas iš atlikėjo turo po Lietuvą koncertų.

M.Tyla patikino, kad koncertas Kelmėje, įvertinus, kiek bilietų parduota, tiesiog neapsimoka: „Mums reikia atsivežti labai daug technikos, chebrai tiesiog neapsimoka. Koncertą organizuojame ne mes – jį organizavo kita įmonė. Tai nėra pirmas kartas, kai atšaukiamas koncertas. Tiesa, pirmas šių metų ture. Anąkart buvo nukelti trys koncertai.“

Anot M.Tylos, tai, kad žmonės nenupirko reikiamo skaičiaus bilietų, galėjo nulemti daug dalykų – žinia, kad yra mėnesio galas ir žmonės laukia atlyginimų, tai, kad trečiadienis – savaitės vidurys, ir kiti aspektai. 

Vis dėlto Kelmės gyventojus, kurie įsigijo bilietus į D.Montvydo koncertą, M.Tyla skuba nuraminti: koncertas tikrai įvyks, jis bus perkeltas į lapkričio mėnesį. Tiesa, konkreti data dar nėra numatyta. 

Kalbėdamas apie kituose miestuose numatytus koncertus M.Tyla užtikrina: ir Jurbarke, ir Pagėgiuose, ir Klaipėdoje, ir Marijampolėje, ir kituose numatytuose miestuose D.Montvydas tikrai pasirodys. 

Artimiausių D.Montvydo koncertų datos:

24 d. Pagėgiai
25 d. Marijampolė
26 d. Jurbarkas
27 d. Klaipėda

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius