-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 12 20

Egidijus Dragūnas: „Galbūt padariau klaidą, kad koncertui Kaune pasirinkau ne „Žalgirio“ areną“

Grupė SEL jau šį sekmadienį, pirmąją Kalėdų dieną, startuoja Šiaulių arenoje, pratęsdama turo „Energija ateina!“ koncertų seriją. SEL lyderio Egidijaus Dragūno planai surinkti pilnas arenas virto realybe, o pirmiausia po kojomis krito Alytaus arena – po SEL pasirodymo lapkričio 19 d. arenos darbuotojai suabejojo, ar ji dar kada nors bus tokia pilna.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Organizatorių nuotr.

Lygiai už savaitės, antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, grupė pasirodys Kauno sporto halėje, kur parduoti beveik visi bilietai. „Galbūt padariau klaidą, kad koncertui Kaune pasirinkau Kauno halę, o ne „Žalgirio“ areną. Kita vertus, ten koncertą ketiname surengti kitąmet, kai SEL švęs 20-metį“, – sako dainininkas. 

Nedaug bilietų liko ir į išskirtinį koncertą sostinės „Forum Palace“ rūmuose Naujųjų metų naktį, į kurį pateks tik artimiausi draugai ir ištikimiausi gerbėjai. Tačiau panašu, kad daugiausia SEL gerbėjų vienoje vietoje susirinks Klaipėdoje – į „Švyturio“ arenoje vyksiantį pasirodymą 8 tūkst. bilietų neliko daugiau nei prieš dvi savaites.

Grupei SEL pilnų salių gali pavydėti ir jauni, ir patirtį turintys šalies muzikantai. Tokio SEL populiarumo paslaptis  – ne tik kūryba. Nėra nė vienos grupės Lietuvoje, kuri tiek investuotų į savo koncertus. Jau kelintus metus iš eilės SEL gerbėjus apstulbina pasirodymais, kuriuose naudojama naujausia ir kokybiškiausia pasaulyje apšvietimo ir įgarsinimo technika.

SEL turo „Energija ateina!“ koncertai vyks: gruodžio 25 d. Šiaulių arenoje, gruodžio 26 d. Kauno sporto halėje, gruodžio 29 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 30 d. Panevėžio „Cido“ arenoje ir gruodžio 31 d. „Forum Palace“  rūmuose Vilniuje. Visuose miestuose, išskyrus Vilnių, koncertų pradžia – 20 val., todėl juose gali dalyvauti ir vaikai. „Manau, kad šie koncertai jiems paliks neišdildomą įspūdį“, – sakė dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius