Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 24

Eminemas tapo trečiuoju „YouTube“ „milijardieriumi“ (video)

Amerikietis repo muzikos atlikėjas Eminemas tapo trečiuoju istorijoje muzikantu, kurio bendras svetainėje „YouTube“ publikuojamų vaizdo įrašų peržiūrų skaičius perkopė milijardo ribą, pranešė „Billboard“.
Eminemas
Eminemas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kompanija Famecount.com, stebinti pramogų verslo žvaigždžių populiarumo statistiką, vasario 21 dieną užfiksavo, kad Eminemo vaizdo klipai svetainėje „YouTube“ jau peržiūrėti 1 000 163 659 kartus.

Iki Eminemo šią ribą pavyko perkopti tik Justinui Bieberiui ir Lady GaGai. Jų vaizdo klipai šiuo metu peržiūrėti atitinkamai 1,3 ir 1,1 mlrd. kartų.

Famecount.com duomenimis, artimiausiu metu Eminemas gali aplenkti Lady GaGą ir tapti populiariausiu atlikėju tinkle „Facebook“.

2010-ieji Eminemui buvo labai sėkmingi. Jo naujausias albumas „Recovery“ buvo parduotas beveik 6 mln. egzempliorių tiražu ir įvertintas „Grammy“ apdovanojimu kaip geriausias metų repo muzikos albumas.

Famecount.com duomenimis, į „YouTube“ milijardierių klubą netrukus turėtų įžengti ir atlikėja Rihanna.

Anksčiau skelbta, kad milijardo peržiūrų „YouTube“ sveitainėje ribą jau peržengė ir atlikėja Shakira, tačiau Famecount.com tvirtina, esą dainininkės iš Kolumbijos gerbėjai jos vaizdo klipus peržiūrėjo tik 684 mln. kartų.

VIDEO: Eminem - Not Afraid

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius