Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 16

Enrique Iglesiaso koncertą pradės kylanti žvaigždė Esmee Denters

Balandžio 26 d. „Siemens“ arenoje Vilniuje pasirodymą surengsiantis Enrique Iglesiasas į Lietuvą atvyks su žavia palydove – dainininke Esmee Denters. Jauna olandų kilmės atlikėja ir dainų autorė prieš Enrique Iglesiaso pasirodymus dainuos visų gastrolių Europoje metu.
Esmee Denters
Esmee Denters / Organizatorių nuotr.

Esmee Denters yra viena pirmųjų žvaigždžių, kurios sužibėjo video portale „YouTube“. Čia ji turi beveik 200 000 registruotų gerbėjų, o jos klipai buvo peržiūrėti daugiau nei 12 milijonų kartų. Būtent portale „YouTube“ jaunąją dainininkę pastebėjo pats Justinas Timberlakas. Jis taip susižavėjo jaunąja atlikėja, kad pakvietė ją kartu koncertuoti didelės sėkmės sulaukusiose savo gastrolėse „Futuresex/loveshow“.

Netrukus gandas apie žaibišką Esmee Denters sėkmę pasiekė Jungtines Amerikos Valstijas. Specialią laidą „YouTube“ fenomenui skyrusi įtakingiausia televizijos žvaigždė pasaulyje Oprah Winfrey nepasididžiavo ir į studiją pasikvietė būtent Esmee Denters. Tai jaunai atlikėjai atvėrė duris į didiulę Šiaurės Amerikos rinką. Nieko nuostabaus, kad pradėjus kurti dainas debiutiniam albumui, dainininkei padėti pasisiūlė žinomi dainų autoriai ir prodiuseriai – pats Justinas Timberlakas, grupės „OneRepublic“ lyderis Ryanas Tedderis, prodiuserių komanda „Stargate“ ir daugelis kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius