Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 31

„Eurovizijos” tarptautinės komisijos narys išgyrė Vaidą Baumilą

Praėjusį šeštadienį paaiškėjus dar penkiems į kitą nacionalinės „Eurovizijos” nacionalinės atrankos etapą patekusiems dalyviams, tapo žinoma, kurie atlikėjai toliau kovos dėl kelialapio į didįjį finalą Danijoje. Susidomėję varžytuvių laukia ne tik LRT žiūrovai, bet ir užsienio komisijos nariai, jau turintys savo favoritus.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Jau šeštadienį LRT televizijos eteryje kovą dėl kelialapio į didžiąją „Euroviziją” pradės vadinamasis „Auksinis dešimtukas“: Vilija Matačiūnaitė, Vaidas Baumila, Aistė Pilvelytė, „VIG Roses“, Justinas Lapatinskas, Mia, Martynas Kavaliauskas, Monika Linkytė, Ieva Zasimauskaitė ir Kristina Radžiukynaitė.

Dalyviams intensyviai ruošiantis kitam pasirodymui, užsienio komisijos nariai jiems negaili gerų žodžių. Vienas jų, muzikos prodiuseris ir kompozitorius Brandonas Stone'as iš Vokietijos tikino jau turintis savo favoritus.

„Įvertinęs dviejų laidų dalyvius, aš jau išsirinkau ir savo asmeninius favoritus. Labiausiai man patiko Vaidas Baumila. Nepaisant to, tai toks konkursas, kur viskas gali pasikeisti tiesiog per akimirką. Tiesa, visa Lietuvos „Eurovizija“ yra labai kokybiškai padaryta, o atlikėjai – tikri profesionalai“, – gyrė B. Stone‘as.

Muzikos prodiuseris žarstė ne tik pagyras, bet ir patarimus. Jis, kaip ir komisijos narė švedė Liselott Bjork, linkėjo dalyviams likti ištikimais sau.

„Lietuviams linkėčiau pasitikėti savimi, likti ištikimais sau, savo muzikai. Nesistenkite įtikti visiems, tai niekur nenuves. Vietoje to, kiekvieną dainą dainuokite, tarsi tai būtų jūsų paskutinis pasirodymas scenoje. Būkite nuoširdūs savo auditorijai ir ji jus mylės“, – patarė B. Stone‘as.

„Auksinio dešimtuko“ pasirodymas nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje – jau šį šeštadienį, sausio 4-ąją per LRT televiziją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius