Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 20

Festivalyje „Galapagai 2016“ publiką šokdins tylioji diskoteka

Praėjusiais metais daugeliui festivaliautojų tikru atradimu tapusi tylioji diskoteka „Galapaguose“ veiks ir šiemet. Devyni didžėjai dvi naktis pakaitomis šokdins publiką, kuri muzikos dozę gaus tik per ausines, o stebint iš šalies linksminsis visiškoje tyloje.
Name-free
Name-free / „Galapagai 2016“ nuotr.

Liepos 29-30 dienomis nuo 22 val. vakaro iki 5 val. ryto „Neptūnas Silent Disco“ stogą kilnos devyni didžėjai: Name-free, CookieJar, Alko, Neero, Arthur Lock, Nava, Rokas J, Jonas ir Ektoplazma.

Tiek jie, tiek publika įsilies į smagų žaidimą, kai vienu metu trys didžėjai groja skirtingą muziką, o šokantieji ją girdi ne iš kolonėlių, bet per ausines, transliuojamas vienu iš trijų kanalų.

„Ausinės šviečia, taigi matai, ko klausosi tavo draugas ir supranti, kad šokate po vienu stogu, bet pagal skirtingą muziką. Veide tiesiog atsiranda plati šypsena, nes supranti, kad žaidimas beprotiškai šaunus, – pasakoja organizatoriai. – Iš tyliosios diskotekos sunku pabėgti, nes vis rūpi paklausyti, ką groja vienas ar kitas didžėjus. Taip ir prašoki tris valandas. Pernai ši idėja labai pasiteisino, žmonės džiaugėsi, todėl šiemet nutarta tai pakartoti.“

„Neptūnas Silent Disco“ didžioji palapinė bus įkurta ramioje festivalio zonoje, netoli Slėnio scenos. Tiesa, dieną ji griaudės, - ten šiais metais bursis daugybė dirbtuvių, bus galima kurti savus rankdarbius, išbandyti vandens tapybą. Taip pat ten bus įkurdinta speciali gyvūnų zona su jiems skirtais skanėstais, šeštadienį vyks šunų lenktynės.

„Galapagai 2016“ nuotr./Ektoplazma
„Galapagai 2016“ nuotr./Ektoplazma

Tačiau naktį šioje teritorijoje įsivyraus ramybė ir poilsis, o tylioji diskoteka taps nuotykiu, žavia iliuzija: nieko nesigirdi, o visi šoka.

Festivalis „Galapagai 2016“ šiemet atvykėliams iš viso pasiūlys net 8 scenas, 80 atlikėjų, 90 pasirodymų. Pirmąjį festivalio vakarą karūnuos Ibisoje šiuo metu reziduojantys didžėjai „Gorgon City“, o antrąjį – nutrūktgalviai vokiečiai „Milky Chance“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius